Íme minden, amit tudnod kell az Ikrek jegyről!

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Íme minden, amit tudnod kell az Ikrek jegyről!
Íme minden, amit tudnod kell az Ikrek jegyről!
Fotó: Aniko Aliyeva

Mint azt biztos észrevettétek, egy ideje fut egy olyan sorozat, ami a jegyeket mutatja be egyesével, kicsit részletesebben. Kezdtük a Kos energiaminta megismerésével, majd erre jött a Bika válaszreakciója, most pedig elérkeztünk az Ikrek minőség megismeréséhez.

Ha meg akarjuk érteni az Ikreket, azt kell először is megértenünk, hogy miből lesz elege a léleknek a Bikában. A Bika nagyon lassú, nagyon kötött, rendkívül makacs, nehezen változtat és sokszor hagy ki azért bizonyos lehetőséget, mert nem tudott semmi újat befogadni, nem tudja elengedni azt az elképzelését, amit ő eredetileg kitalált.

Na erre a mintára lesz válaszreakció az Ikrek, aki ennek a totális ellentéte, hihetetlen változékony, egyik nap ezt gondolja másik nap azt, folyamat jön-megy, szaladgál, viccelődik és éjjel-nappal a jelenben él. Sokan gondolják az Ikreket hazudós jegynek, amit mi inkább füllentésnek szoktunk hívni, de ezzel kapcsolatban azt fontos megérteni, hogy ő nem annyira direkt hazudik, ő nem átverni akar minket, egyszerűen akkor még úgy gondolta ahogy mondta, most kis idő elteltével viszont már teljesen máshogy látja a dolgokat, de ez is csak azt bizonyítja, hogy ő mindig alkalmazkodik az adott pillanathoz.

Míg a Kos kardinális, azaz indító minőség volt, a Bika egy fix kitartó jegy, addig az Ikrek változó, azaz lezáró, kilépő energetikával rendelkezik. Ez az első levegős jegy az állatövön, így itt jelenik meg az intelligencia és a kommunikáció. Az Ikrek mindenre kíváncsi, éjjel-nappal valami újat akar megtanulni és ezt a tudását ő már egyből tovább is adná. Negatív része is ebből fakad, ugyanis akkora tudásszomjjal rendelkezik, hogy tényleg mindenhez érteni szeretne. Ám aki sokat markol, keveset fog alapon általában ez egy kicsit felületes tudást eredményez, viszont remek kommunikációs képessége miatt könnyen elhiteti velünk, hogy tudása alapos és mindenhez is ért.

Alacsony megélésben: egy igazi szélhámos, aki bármiből kidumálja magát és sokszor szemfényvesztéssel, mások átverésével keresi a kenyerét.

Magas megélésben: az a fajta jó kereskedő, aki minőségi termékeket árul és mindig beszerzi a különleges kívánságainkat. De akár egy naprakész újságíró vagy egy keresett médiaszakember is lehet.

Nézd meg az Ikrek jegy bemutatásáról szóló videómat a @glamourhungary TikTok oldalán!

Ez is érdekelhet

A meztelenségnek nagyobb hatása van az önszeretetre, mint gondolnád

A meztelenségnek nagyobb hatása van az önszeretetre, mint gondolnád

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő