Itt az év első Újholdja és képes lesz befolyásolni az egész 2021-es évünket

2021.január.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Januárt 13-án, a mai napon köszönthetjük 2021 első Újholdját! Az asztrológusok szerint ez a jelenség most különösen erőteljes változásokat hoz és képes befolyásolni az egész 2021-es évünket. Ez a csillagállás megnöveli az energiáidat, így itt az ideje, hogy kézbe vedd az irányítást az életedben. Jól gondol át, mire használod hemzsegő energiáidat!

Itt az év első Újholdja és képes lesz befolyásolni az egész 2021-es évünket
Fotó: Getty Images

Kos
Lehet, hogy nehezen veszed rá magad, hogy annyi munkát fektess a karrieredbe, amennyit szükséges, de hidd el, megéri! Idén igazán szép eredményeket érhetsz el. Azt viszont mérlegelned kell, hogy a megfelelő helyen küzdesz vagy munkahelyet kell váltanod. 2021 a te éved, amikor mindenkinek megmutathatod, mire is vagy képes valójában!

Bika
Általában konkrét célok lebegnek a szemed előtt, de az újhold talán új nézőpontokat is megnyit számodra, melyek izgalmas lehetőségeket hordoznak magukban. Nem csak a karrieredben, a magánéletedben is egy egészen újfajta boldogságot tapasztalsz meg.

Ikrek
Az év első újholdja felnyitja a szemed. Ez lehet, hogy először nem lesz kellemes, hiszen rájöhetsz, hogy kik azok, akikben nem kellett volna megbíznod. Hosszútávon a tisztánlátás azonban egy hatalmas erény, ami megerősít és sokkal tudatosabbá tesz.

Rák
A szeretet és a szerelem körülvesz! Ha egyedülálló vagy, az új kapcsolat már ott van a küszöbön, ha pedig párkapcsolatban élsz, életed egyik legboldogabb, legstabilabb időszaka következik.

Oroszlán
Lehet, hogy már régóta motoszkálnak a fejedben olyan ötletek, melyeket nem mertél megvalósítani? Itt az ideje, hogy neki vágj, hiszen elszántabb vagy, mint valaha. Ha a spotolásba, tanulásba szeretnél belevágni, arra is tökéletes időszak ez.

Az Oroszlánok az anyagi életük újra alakulására számíthatnak 2021-ben

Az Oroszlánok az anyagi életük újra alakulására számíthatnak 2021-ben

Szűz
Lehetséges, hogy az utóbbi időszakban kizártad a kreativitásod annak érdekében, hogy csak a munkáddal foglalkozz. Most azonban olyan kreatív energiák szabadulnak fel benned, melyeket kár lenne visszatartani, hiszen nemcsak az életet teszik szórakoztatóbbá, hanem a munkádban is hasznosak lehetnek.

Mérleg
Ne zavarjon, ha békére és nyugalomra vágysz. A pezsgés is az életed része, de ahhoz, hogy mindig a maximumot tudd nyújtani, nem szégyen azt mondani, hogy pihenésre van szükséged. Idén meghódíthatod a világot, de ahhoz testileg és lelkileg is fel kell töltődnöd.

Skorpió
Legszívesebben fejest ugranál a nagy terveidbe, de az újhold közbe szól. Nem is véletlenül, hiszen hosszú távon jó ha tudod, minden nagy eredményhez apró lépések vezetnek. Ugyanez érvényes a magánéletedre is. Értékeld az apró örömöket is.

Nyilas
A pénzügyi biztonság egyre fontosabbá válik számodra. Nem is kérdés, hogy az anyagiak megteremtésére bármikor képes vagy, viszont jó, ha racionálisabban gondolod végig a dolgokat, mint eddig tetted.

Bak
Az újhold a Bak jegyében jön létre, így rád hat a legerőteljesebben. Kristálytisztán fogod látni, ki is vagy valójában és mit szeretnél. Céljaidat pedig el is tudod érni, csak akarnod kell!

Ezek a személyiségjegyek tökéletesen jellemzik a Bakot

Ezek a személyiségjegyek tökéletesen jellemzik a Bakot

Vízöntő
Az újhold segít, hogy olyan lelki terhéktől szabadulj meg, melyek már régóta nyomasztottak. Saját magadban is megtalálod azokat az elemeket, melyek visszafogtak, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb leszel.

Halak
Ha nem zárkózol el az új kalandoktól, rengeteg élményben lehet részed. Új embereket ismersz meg, szoros barátságokat kötsz. Végre olyan emberek között leszel, akikkel kiegészítitek egymást.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője