Itt az idő, hogy érvényesítsd az érdekeidet - Egymondatos horoszkóp - január 18. péntek

2019.január.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ebben az időszakban, amikor a Bak jegyében lévő Merkúr együttállásba kerül a Plútóval, tudatába kerülsz a ténynek, hogy a tudás, az információ és a pénz hatalom, amelyet most meg is szerezhetsz. Sikeres lehetsz mások meggyőzésében, érdekeid érvényesítésében. Most érdemes reklámozni a cégedet, befolyásolni a tömeget vagy a sajtónak nyilatkozni. Ez a fényszög nem engedi meg a dogmákhoz való ragaszkodást, sem a fenyegető jellegű kommunikációt. De elmélyedhetsz a pszichológiában, az elemző tevékenységekben, pénzt érő információkhoz és ismeretekhez juthatsz, vagy rejtélyes ügyekre deríthetsz fényt. Viszont könnyű hajba kapni másokkal, mert az emberek kevésbé tolerálják mások álláspontját, mindenki a maga "igazságára" esküszik. Védekezz viszont a manipuláció, a megfélemlítés és a zsarolás ellen, de arról se feledkezz meg, hogy a közlekedés is veszélyforrásként működik.

Kos (03. 21-04. 20.) Bár képtelen vagy hozzászokni főnököd vagy a cégtulajdonos diktatúrájához, kemény felügyeletéhez, mégis jelentős juttatásokat alkudhatsz ki magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi bevásárlás, üzletkötés, szellemi megmérettetés pompásan alakul, és ha valaki megtetszett neked, találd meg a módját, hogy beszélgetést kezdeményezz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha túlságosan bízol másokban, becsaphatnak, a kiszolgáltatottság, a gyanakvás és a manipuláció viszont megnehezítheti szakmai és üzleti kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Még soha nem találkoztál olyan pasival, aki ennyire a hatalmába kerített volna, de a vonzalmát csak okos kérdezéssel és kritika nélküli meghallgatással nyerheted el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha dolgoznod kell, időnként el kell siklanod kollégáid sértő megjegyzései vagy bősz kirohanásai felett, de ha pénzről tárgyalsz, mondd ki, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ügyesen manipulálhatsz másokat, bejelentheted az eljegyzésedet, de ha egy dögös pasiról meg akarsz tudni valamit, akkor nem árthat némi detektívmunka.

Erre a három csillagjegyre nagyon nehéz évkezdés vár

Erre a három csillagjegyre nagyon nehéz évkezdés vár

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi kapcsolataidban megmérgeződik a levegő - ha nem akarod, hogy rokonaid megrövidítsenek, akkor itt az ideje, hogy elvágd a terhessé vált szálakat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Gondolataid az üzlet körül forognak, ügyesen befolyásolod üzleti partneredet, és ha megpillantasz egy kisebb vagyonba kerülő járgányt, meg is veszed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Életed párja már az anyja hasában is pénzt számolt, talán mást nem is nagyon ismer, ám ha te ész nélkül szórod a pénzt, ma megadja neked a kegyelemdöfést.

Bak (12. 22-01. 20.) Megpályázhatsz egy csúcskategóriájú állást, ügyesen befolyásolhatsz valakit, kihasználhatod mások gyengéit, de ne csatlakozz munkahelyi vagy baráti klikkekhez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd magad megfélemlíteni, de a színfalak mögött tevékenykedve a lehető legkevesebb nyilvánossággal és felhajtással elérheted, amit akarsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátság ösvényén haladva közelebb kerülhetsz választottadhoz, befolyásos ismerős révén nő a hatalmad, de járj körül mindent, derítsd föl, kiben mi lakozik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője