Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet soha, semmilyen körülmények között nem idegesíted fel

2022.július.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A türelemnek van egy szavatossága, ez azonban csillagjegyenként eltér, és nagyon jól jön, ha tudjuk, melyik kollégánknál vagy barátunknál meddig mehetünk el. A következő 4 csillagjegy például kifejezetten harapós típus.

Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet soha, semmilyen körülmények között nem idegesíted fel
Fotó: Gettyimages.com

Bizonyos csillagjegyek szülötteinél tényleg nem érdemes túlfeszíteni a húrt, mert nem csupán felidegesítik magukat, de a dühük egyszerűen pusztító. Ha begurulnak, akkor nem csupán kellemetlen a közelükben lenni, de egyenesen félelmetesek. Szóval jobb, ha nem élezed a konfliktust, vagy időben menekülőre fogod. Segítünk, kikkel vigyázz

Bika (04. 21-05. 20.)

Az furcsa, hogy egyébként nagyon béketűrő és türelmes csillagjegy, akit kifejezetten nehéz kibillenteni az egyensúlyából. Amikor viszont sikerül, feltartóztathatatlanul dühös tud lenni egy szempillantás alatt. A bika mint állat tényleg nagyon találó szimbólum, ha feldühödnek, se nem látnak, se nem hallanak, vérben foroghat a szemük, és a hangos szitkozódás garantált. Ha nagyon belelovallják magukat, akkor képesek kárt tenni a körülöttük lévő dolgokban.

Hogy csillapítsuk le őket?

Ne próbáljuk nyugtatni, ez csak olaj a tűzre. Egyszerűen hagyni kell, hogy elüljön a vihar, teret adni, hogy minél gyorsabban lecsenghessen bennük. Szerencsére a Bika életcélja, hogy jól érezze magát, és nyugalom vegy körül, így gyorsan lenyugszik, és pontosan tudja, ha átlépte a határt. Idegesen félelmetes, és nagyon sértő is tud lenni, de amint megnyugszik, azonnal a harmóniára törekszik, és képes megbocsátani, illetve kiengesztelni azt, akit megsértett.

Rák (06. 22-07. 22.)

A csillagjegy szülöttjei nagyon gondoskodóak, odafigyelnek a körülöttük élőkre, és igyekeznek segíteni. A Rák kevésbé angyali tulajdonsága, hogy hajlamos a passzív-agresszív viselkedésre, amit egyfajta jelként foghatunk fel, ami arra utal, hogy a düh, a harag növekszik bennük. Ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket a jeleket, és tovább folytatjuk a bosszantását, akkor forr fel igazán a dühük. A Rák jegyűekre jellemző, hogy pontosan emlékeznek mindenre, számon tartják az ellenük elkövetett legapróbb sérelmeket is, és amikor kirobban a dühük, akkor egy mindent elsöprő vulkánként a másikra zúdítják az összes csalódásukat, vélt vagy valós sérelmüket.

Hogyan csillapítsuk le őket?

Az első és legfontosabb, hogy idejében felismerd, hogy belül forrni kezd benne az indulat, ekkor még ugyanis el lehet simítani a problémákat. A Rák nem a ráció, hanem az érzelmek embere, a meggyőzés, lebeszélés nem fog rá hatni, a cselekvés, a gesztusok azonban igen. Ha időben reagálsz, akkor már azzal lehűtheted a belső forrongását, ha csinálsz neki egy csésze kávét, vagy őszintén átöleled.

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos jegyűek hajlamosak a hangulatingadozásra, ez eleve kissé kiszámíthatatlanná teszi őket, néha fel sem vesznek olyan dolgokat, amik miatt máskor tombolva dühöngenének. Nem könnyű kiismerni őket, de az biztos, hogy amikor dühösek lesznek, az mindenkinek fel fog tűnni. A Kosok egyszerűen meg tudnak őrülni az idegességtől, és képesek fejjel menni a falnak. Nem nagyon válogatják meg a szavaikat, bárkit képesek ebben az állapotban vérig sérteni, még akkor is, ha a másiknak eredetileg semmi köze nincs a dühükhöz. Képesek arra is, hogy végzetes dolgokat mondjanak ki, tegyenek meg felindulásukban. Ráadásul ebben az állapotban a legnagyobb hibát azzal lehet elkövetni, ha valaki leáll velük vitatkozni.

Hogyan csillapítsuk le őket?

Abban hasonlítanak a Bikára, hogy a dühük hiába pusztító, nem tart sokáig. Képesek ugyan haragtartásra, de azokkal, akik semmi áron nem akarnak kitérni. Egyébként náluk is az a módszer a legcélravezetőbb, ha hagyunk időt és teret, hogy lenyugodjanak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Domináns csillagjegy, amelyiktől nem áll távol a színpadias drámaiság sem. Így aztán az Oroszlán szenvedélyes és nekibőszült vitatkozó. Amikor fellobban a dühe, akkor ez teljesen elvakítja, ebben az állapotban lehetetlen meggyőzni bármiről. Igazából a haragját leginkább az ellenállás, a visszabeszélés növeli, ha a dominanciáját megkérdőjelezik. Amikor ő méregbe gurul, nem válogat az eszközökben, és egy dolog érdekli: belemarni az ellenfelébe. Tényleg elvakítja a düh, és hajlamos szinte kínozni azt, aki feldühítette.

Hogyan csillapítsuk le őket?

A mondás tökéletesen igaz: ne ráncigáld az alvó oroszlán bajuszát. Ha nem veszélyeztetik a felségterületüket, nem akarják megkerülni, vagy nem szegik meg a szabályokat, akkor az Oroszlán nem gurul ok nélkül dühbe. Amikor viszont megtörtént a baj, és ideges lesz, akkor a legjobb módszer, ha valaki nem megy bele a játékukba. Ha valaki visszaüvölt egy Oroszlánnak, azzal csak tovább növeli a benne fortyogó haragot. Még a leghevesebb vitában is fel lehet venni vele a harcot, és meg lehet védeni az igazunkat, ami pozitív dolog, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy ne veszítsük el a fejünket. Az ingerültség növeli a haragját, ha visszatámadunk verbálisan, csak még veszélyesebb lesz - a hűvös, de határozott észérvek viszont le tudják csillapítani, és normális mederben tartható a vita.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője