Jobb, ha kilépsz a taposómalomból - Egymondatos horoszkóp: Novermber 14. szerda

2018.november.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben lévő Hold tehet róla, ha úgy gondolod, hogy nem vagy eléggé érett egy tartós kapcsolatra. Nem akarod hozzákötni magad egy pasihoz, de elégedett vagy az életeddel. Az esti órákban, amikor a Hold a Nyilas-Merkúrral találkozik, talán az lesz a legjobb, ha a pasidat haverként kezeled. Ha a barátnőid kisebb vendégséget rendeznek, amire meghívtak néhány embert a munkahelyedről, és egy-két üzleti ismerőst, biztos, hogy szívesen segítesz az előkészületekben. Azonkívül jót fog tenni neked, ha egy kicsit kilépsz a taposómalomból és szellemes emberek, külföldiek társaságában forogsz.

Lana Del Rey
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Időzítsd a nap második felére találkozóidat, megbeszéléseidet, és bővítsd az ismereteidet olyan területeken, amelyek kívül esnek a szűkebb érdeklődési körödön.

Bika (04. 21-05. 20.) Természetesen esztelenség olyasmihez hozzászólnod, amiről az égvilágon semmit sem tudsz, de lehet véleményed akkor is, ha hiányosak az ismereteid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ki kell mozdulnod otthonról, mert ma nem nélkülözheted az emberi kapcsolatokat, de hogy sikerélményed legyen, gondoskodj izgalmas beszédtémákról.

Rák (06. 22-07. 22.) Jót tenne testednek, lelkednek egy környezetváltozás vagy utazás, a pároddal pedig még mindig sokat kell tanulnotok egymástól az ágyban, meg azon kívül is.

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hódolj be, hanem tedd a helyére azt a pasit, aki fél, hogy világgá kürtölöd, hozzád tartozik, de ne akard begyömöszölni egy "szerető" felirattal ellátott fiókba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mit számít, hogy gyűlölsz mindenféle házimunkát, amikor olyan tevékenységben tűnsz ki, amelyikben bebizonyíthatod, hogy nem vagy hétköznapi teremtés.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy éppen a kollégák vagy évfolyamtársak között találod meg az igazit, de a papírmunkát is elvégezheted, sőt még az ügyfeleidet is megpuhíthatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ragadd meg az alkalmat, hogy és próbálj meg annyi pénzt kihozni a családi vállalkozásból, amennyit csak lehet, de csökkentsd a háztartási kiadások számát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy üzleti tranzakcióval némi haszonra tehetsz szert; az esti órákban remek ötlet a neten flörtölni, társkereső hirdetésekre válaszolni - ki tudja mi lesz belőle?

Bak (12. 22-01. 20.) Anyagi vagy szakmai gondok esetén kikérheted mások tanácsát, de a megoldás már a te dolgod - ne hagyd, hogy egy munka vagy üzleti ajánlat csak úgy elússzon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Annyi dolog érdekel, hogy észre sem veszed, mikor válsz olyan tehetős emberek és vállalkozók számára érdekessé, akik jó barátként közelítenek hozzád.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor a pasid hazaér a munkából, ne akard rögtön rábírni, hogy bevallja az érzelmeit irántad, de biztosan találtok valamilyen megoldást a gondjaitokra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője