Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében
Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében
Fotó: Getty/Glamour

Kezdjük azzal, hogy szinte semmit nem tudok az ügyről, csak amit fél füllel elkaptam a lányok beszélgetéséből, itt nálunk a szerkesztőségben, viszont pártatlannak is nehéz lesz maradnom, ugyanis az a generáció vagyok akinek Johnny gyerekkori szerelme. Szóval igyekszem számotokra pusztán tényszerű állításokat írni és mindenféle mögöttes belelátástól tartózkodni. Mivel csak Johnny születési dátumja ismert percre pontosan, így kezdem az ő képletének az elemzésével és utána megvizsgáljuk, hogy Amber bolygói, hogyan fényszögelik ezeket az állásokat.

Először is miről árulkodik Johnny kronobiológiája? Hát messze nem egy egyszerű eset, ugyanis a fizikai szintje érzékeny kolerikus, ez a legritkább típus, csak az emberek egy-huszonharmada ilyen és talán jól is van ez így, ugyanis magasan neki van a legkevesebb tűrőképessége. Se a monotonitást, se a stresszt, jó formán semmit nem tud tolerálni és egy perc alatt jön ki a sodrából. Mindehhez van egy bitang nagy érzelmi szintje: szenvedélyes, ami a legmagasabb az opciók közül és úgy hívjuk, hogy az érzelmi feketelyuk. Már önmagában ez nehéz, hogy egy olyan pici kockán, mint a fizikai teste egyensúlyoz egy ilyen magas érzelmi szintet.

A szenvedélyesek főleg kívülről nyerik az érzelmi energiájukat és rengetegszer lesz belőlük tanár, színész vagy bármilyen más közönség elé könnyen kilépő karakter, hiszen őket ez élteti, ettől pezsegnek, muszáj a központban lenniük. Problémájuk viszont, hogy mindent nagyon szélsőségesen és fekete-fehéren élnek meg, illetve mivel az élet minden területére kihat ez az érzelmi állapot kevés dologban tudnak mértéket tartani, mondjuk így.

Nem segít ezen a szituáción a szellemi szintje, ami produktív vegyes, azaz szintén maxolta ezt a minőséget is. (A pontjai a következőképpen néznek ki: fizikai – 45, érzelmi – 139, szellemi szint – 145.) A produktív vegyes, rendkívül gyors észjárású és a legtöbb szituációban egyébként tényleg igaza van, de nagyon nehezen tudja elismerni, ha mégsem és mondjuk úgy, hogy elég távol áll tőle a befogadás. Legjellemzőbb mondat a: „Na majd én azt tudom.”

Mindehhez társul egy Oroszlán aszcendens, ami valljuk be szintén eléggé kézbe akarja tartani a gyeplőt és egy Bak Hold, illetve Bak Leszálló holdcsomópont. Csak hogy tisztázzuk a két legautoriterebb jegy a Bak és az Oroszlán. Mivel a két legerősebb múlt jelölője ebben a jegyben áll, Johnny remekül tud építkezni, mindegy, hogy miről beszélünk és ha sarokba van szorítva, ő nem elsírja magát, hanem azonnal felépít egy gondos megoldási tervet. Viszont férfi képletben a Bak Hold nagyon sokszor tud lópokrócként viselkedni, nem mondom, hogy mindig, ha például tele lenne Rák és Halak minőséggel vagy az érzelmi szintje szentimentális lenne akkor egyáltalán nem mernék ilyet leírni, viszont a fent említett nagyfokú kontrollmániája miatt sajnos valószínűleg néha ő a legförtelmesebb ember a világon. Tulajdonképpen kimaxolta a nehéz eset kategóriát asztrológiai szempontból.

Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében

A rivaldafény viszont mind az Oroszlán minőséget, mind a szenvedélyes érzelmi szintet remekül kényezteti és amikor tündököl a színpadon, akkor valószínűleg ő a legfeltöltőbb és legcsodálatosabb ember a világon. Csak hát az éremnek mindig két oldala van és mint már említettem ezt ő igen szélsőégesen tudja megélni. Illetve rengeteget lágyít rajta, hogy a Napja az Ikrek jegyében áll, a 11. házban, azaz a csoportok, nyilvánosság, barátok házában. Így az egofejlődésének az iránya, ha kicsit belazul, jobban megtanul alkalmazkodni a külvilághoz, és egy könnyed vicces, tudást terjesztő karakterré válik (Ikrek), aki nagy hatást gyakorol csoportokra (11. ház).

Sokszor írtam már erről, de bármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy a horoszkópunk, azaz a Nap jegyünk mi vagyunk, de ez igencsak távol áll az igazságtól. Johnny nem Ikrek, hanem azzá kell válnia, ami nem ilyen on-off játék, hanem valószínűleg néha on néha off... ő bizony egy igen sértődékeny és fellengzős Oroszlán, aki ha sarokba van szorítva, olyanná válik mint egy szikla. (Bak leszálló) A aszcendensén egyébként tűpontosan rajta ül a Transzplútó, ami a dimenziók közötti járkálás kentaurja, magas minőségben: spirituálisan csinálja, és információt csatornáz le, alacsony minőségben pedig: különböző módosult tudatállapotokat vehet fel, bizonyos jóval földiesebb módokon.

Felszálló holdcsomópontja a 12. házba esik, Rák jegybe, ami azt jelenti, hogy abszolút feladata lenne megtanulni kimutatni az érzelmeit, sírni mások előtt, merni gyengének lenni, meg persze a családról való gondoskodás (Rák minőség), és bizony a mindenféle megfoghatatlan dologgal való foglalkozás. (12. ház) A mágiával, a művészetekkel, a mítoszokkal, a jógával való ismerkedés, de igazából bármi, ami nem földhözragadt dolog, ugyanis abban ő már régen nagyon erős. Ezt abból tudjuk, hogy 7 égiteste (Hold, Asc, Merkúr, Vénusz, Mars, Uránusz, Plútó, Leszálló Hcs.) áll föld elemben, míg vízben, tűzben és levegőben csak 2-2-2.

Egy érdekes aspektust említenék meg még a képletével kapcsolatban, mégpedig hogy a Szaturnuszát, tehát a terhek és korlátok bolygóját betette a hetedik házba (párkapcsolat háza), ami azt jelenti, hogy ezt a minőséget teljesen átadta a párjának és rajta keresztül szeretné megélni. Hát sok sikert ahhoz, hogy egy ennyire öntörvényű és makacs típust bárki megpróbáljon lekorlátozni. A deszcendense egyébként Vízöntőben áll, így vonzzák az intelligens, különc, forradalmár nők.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

És akkor nézzük mit tudunk Amberről, így pusztán a születése napjából. Kronobiológia szempontjából azt hiszem erre mondják, hogy zsák a foltját, vagy hogy a legnagyobbak találkozója. Amber kolerikus fizikai szintű, ami azért annyira nem kemény mint az érzékeny kolerikus, de maradjunk annyiban, hogy ő sem a stressztűrésről híres. Az érzelmi szintje egoisztikus vezető, aki kimondottan magából tud táplálkozni energetikailag és a második legmagasabb kategória, ugyebár a szenvedélyes után, egyébként pedig elég analóg az Oroszlán minőséggel.

A szellemi szintje produktív gondolkodó, aki hihetetlen elemzésekre képes és ízekre tud szedni bármit vagy bárki. A pontjai a következőképpen néznek ki: fizikai – 75, érzelmi – 128, szellemi – 111. Szóval a krono szempontjából a verseny nagyjából kiegyenlített, talán Johnnynak kicsivel több tartaléka van, ám az egoisztikus vezető határozottsága miatt Ambert se kell félteni, ha kenyértörésre kerül sor.

Amber asztrológia képletében a legszembetűnőbb állás a Nap (tudatos ego fejlődés), Felszálló Holdcsomópont (választott életfeladat) és Sötét Hold Lilith (az átok magunkra vétele) együttállása. Ha nem tudod mit jelent az átok magunkra vétele, akkor ebben a TikTok videóban elég részletesen elmagyarázom, de röviden annyi, hogy jelmondata az hogy: inkább vállalom, hogy megátkozzanak, de akkor se adom fel. Azaz a teljes világgal is szembe tud menni, ha úgy érzi neki van igaza, képtelen a megalkuvásra. Nehezítő körülmény, hogy ez a Lilith Kos 29°42’-on áll, ami sajnos igen kedvezőtlen. Minden jegy utolsó fél fokát anaretikus foknak hívjuk és azt jelenti, hogy az illetőnek problémája van az itt álló minőséggel, mégpedig a Kos jegye az önérvényesítés témakörét jelöli ki. Szóval ha csak ennyit látnék, akkor is meg tudnám mondani, hogy Amber, nem igazán érzi mikor kell tudni elengedni egy szituációt és nem tűzzel vassal küzdeni. Ezen persze az egoisztikus vezető minősége szintén nem sokat segít.

Analóg még ezzel, hogy a legtöbb égiteste kardinális és fix minőségekben van, változóban csupa külső bolygót találunk, ami megint problémákat hozhat az alkalmazkodásban és a helyzetek elengedésében. Csak hogy kicsit fűszerezzem a dolgot Johnny képletében az átok magunkra vétele Lilithje a hivatás ponton áll rajta, és egy fokon belül áll együtt Amberével. Szóval ez az egymás meg-, el- és kiátkozása, ami nagyban érinti Johnny karrierjét, az elejétől fogva biztos volt. Tele vannak továbbá szexuál-fényszögekkel, Mars-Vénusz, Vénusz-Vénusz, Plútó-Vénusz és sajnos a félelmetes Plútó-Mars is megtalálható, ami bár az elején hoz egy termékeny és izgalmas szexualitást, de sajnos ha a szerelem elmúlik, gyakran vér kezd folyni. (De persze megfelelő tudatossággal ezt is meg lehet oldani, hiszen emlékezzünk csak vissza Jason Momoa és Lisa Bonet képletében oda vissza jelen volt ez a fényszög, mégis tudták rendezni a soraikat felnőtt emberekhez méltóan.)

Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében

Van egy kapcsolatban ritkán látott Hold-Mars együttállásuk, mégpedig Amber Marsa áll rajta Johny Holdján ami sajnos azt jelenti, hogy ő már többször vette el a színész életét, ezt mindig nehéz a mostani inkarnációban rendezni.

Rengeteget tudnék még írni a témában, de azt hiszem így is elég hosszúra sikeredett – alább megtaláljátok Johnny képletét, mégpedig úgy, hogy a körön kívül a művésznő bolygóállásai is láthatóak, így a vájt fülűek kicsit tovább tudnak bogarászni.

Johnny Depp képlete Amber Heard bolygóállásaival

Összefoglalva szerintem mindenképpen nagyon érdekes, hogy Johnny Mc pontján tűpontosan rajta áll Amber Nap-Felszálló Hcs-Sötét Hold Lilith kombinációja, szóval így vagy úgy de mindenképpen megvilágítja (Nap) Johnnynak ezt a területét. Talán most igen pokolinak tűnik a szitu, viszont benne van a pakliban, hogy Johnny karrierje mint egy főnixmadár fog ujjá születni a következő pár évben, viszont én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a színészet témakörében. Aztán persze az is lehet, hogy de, csak egy magasabb minőségben.

Úgy gondolom Johny azért kapta ezt a szituációt, hogy kicsit gondolkozzon el a hedonista életvitelén és ne az alkohol és a drog mámorában kalandozzon más dimenziókba, mert minden képessége megvan rá, hogy ezt józanul, vagy legalább egy vezetett szertartáson tegye meg. Szerintem egy-másfél év múlva kicsit észhez fog térni, és kicsit jobban bele fogja magát ásni ebbe a spiri vonalba hiszen életfeladata lenne az ilyesmivel való foglalkozás. Ha így lesz, jövőre szerintem már az új Mrs. Deppet is megismerhetjük.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az asztrológia tükrében

Ez is érdekelhet

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő