Jupiter és a Szaturnusz együttállása komolyan befolyásolni fogja az éved

2020.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az asztrológusok számára szakmai karrierjük egyik legjelentősebb eseménye a Jupiter és a Szaturnusz együttállása, hiszen különleges erőt fejtenek ki, az egész társadalomra és egyénre szabottan a te életedre is kihatnak. Az áramló energiát neked sem szabad figyelmen kívül hagynod, hiszen erőteljes, pozitív változásokat hozhatnak az életedben. De mit kell pontosan tenned?

Jupiter és a Szaturnusz együttállása komolyan befolyásolni fogja az éved
Fotó: Getty Images

Az asztrológiában konjunkció alakul ki, amikor két vagy több bolygó pontosan együtt áll. Ilyenkor a rezgéseik összeolvadnak és együttesen fejtik ki hatásukat. A Szaturnusz és a Jupiter egymáshoz igazodása különösen szerencsés, hiszen mindkét bolygó kapcsolatban áll a hatalommal, de mégis nagyon eltérő módon. A Jupiter nagylelkű vezető. Kapcsolatban áll az egészséggel és a jóléttel, míg a Szaturnusz a szigorú felelősségvállalást és a határok meghúzását képviseli. Együttállásuk a legideálisabb hatalmi harcok végbemenetelének kedvez. Elérkezik az idő, amikor bizonyos dolgok visszavonhatatlanul megváltoznak, függetlenül attól, hogy készen állsz-e rá, vagy sem.

A nagy együttállás megszabadíthat a régi szokásaidhoz való ragaszkodástól, hogy utat mutasson valami új és csodálatos felé. Ha nem engedsz teret a változásoknak, könnyen lehet, hogy kényelmetlenül fogod érezni magad. Ha azonban igen, hihetetlen léptekben haladhatsz előre azon álmok megvalósítása felé, amelyeket már régóta dédelgetsz. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében válassz egy nagy és komoly célt, és szánd arra ezt az évet, hogy elkezded a megvalósítását. Azt, hogy neked éppen mire kell a legjobban figyelned, a csillagjegyed árulja el.

Ha Bika, Szűz vagy Bak jegy szülöttje vagy, érdemes kitűzni célodul a karrieredben való előrelépést. Legyen szó jó hírnévről, béremelésről vagy egy új pozícióról, a nagy együttállás még látványosabb magasságokba emelheti a karrieredet. Képes leszel kialakítani egy olyan határozott profilt, ami az elkövetkezendő években is pozitívan fog hatni a karrieredre. Lépj ki a komfortzónádból, és higgy abban, hogy egészen elképesztő szakmai sikerek elérésére is képes vagy.

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ha Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed, idén végre rádöbbensz arra, hogy mennyire fontos boldog pillanatokat teremteni az életedben. Egy megújult külső, egy kreatív projektben való részvétel vagy egy utazás is kiegyensúlyozottá és magabiztossá tehet. Ijesztő lehet valóban tudatába kerülni, mennyi mindenre van lehetőséged az életben, és olykor mindened meg is van hozzá, ezért csak merned kell belevágni. Fogd fel ezt az évet kalandként, és szerezz csodálatos, felejthetetlen emlékeket.,

Ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a horoszkópod, a személyes kapcsolataidnak fog kedvezni ez az év. Ha magányosnak érzed magad, a nagy együttállás segíteni fog, hogy kapcsolatba kerülj olyan emberekkel, akik egyszerűen jobbá teszik az életedet. Legyél nyitott az új ismertségekre, és mindenkitől próbálj meg tanulni valamit, amit aztán később a javadra fordíthatsz. Ebben az évben a kommunikáción lesz a hangsúly az életedben, ami a jövődre nézve számos előnyt tartogathat. Egyet ne feledj: soha ne félj megosztani másokkal azt, amit őszintén gondolsz!

Ha a csillagjegyed Rák, Skorpió vagy Halak, akkor idén a testi-lelki feltöltődés fog az életed középpontjában állni. Újraértékeled kik a barátaid, és hogy kivel mit érdemes megosztanod a magánéleted kapcsán. Miután ezt letisztáztad magadban, sokkal nyugodtabb lesz a lelked, mint eddig bármikor. Szóba jöhet egy új álláslehetőség, egy nem várt szenvedélyes kapcsolat, de egy új sportág kipróbálásába is kész vagy belevágni. Az éved iránymutatója az lesz, hogy tudatosul benned, bizonyos élményeket nemcsak megélned kell, de akkor lesznek igazán izgalmasak, ha megtartod őket magadnak, de amikor olyan helyzet van, képes leszel sokkal nyitottabb lenni, mint valaha.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője