Képes leszel a férfiszíveket elgyengíteni - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2.

2019.szeptember.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Nap és a Mars együttállása miatt apróságok miatt is könnyen felkaphatod a vizet. Állj ellen kritizálási vágyadnak, és békélj meg a tökéletlenséggel! A Szűzben lévő Vénusz és a Nyilas-Jupiter quadrát fényszöge mértéktelenségre, túlzásokra ösztönző fényszöge óva int a pazarlástól, a nem egészen törvényes ügyletektől és a másokkal szemben támasztott túlzó elvárásoktól. Tartsd észben, hogy a pénzszerzésnek nincsenek könnyű útjai, de ha elégedetlen vagy a jövedelmeddel, ne a lottóreményben reménykedj, hanem keress magadnak mellékállást. Ha nem fogod vissza a cukor- és a zsírfogyasztást, mostanában könnyen felszedhetsz néhány kilót.

Képes leszel a férfiszíveket elgyengíteni - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Testi épségedre vigyázz, ne hágd át a szakmai és pénzügyi előírásokat, ne utazz külföldre, el a kezekkel a férfi turistáktól különben meggyűlik a bajod a pasiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Cselekvéskényszeredet kiélheted abban, ha járni kezded az erdőt vagy sportolsz, de ne legyenek túlzott reményeid új pasiddal vagy üzlettársaddal kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Otthonodban áll a bál, rokonaid viselkedése miatt kinyílik a bicska a zsebedben; ne erőltesd az összeköltözést, az együttélést a pároddal – nem lesz belőle esküvő.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha az üzleti életben vinni akarod valamire, jól jöhet a vad elszántság; lehet, hogy pompás ajánlatot kapsz, de ne tegyél úgy, mintha minden mindig csodálatos lenne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, változtass állást, s bár az anyagi veszteség kockázatával számolnod kell, a férfiszíveket azért még képes leszel elgyengíteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megszállottan hiszel abban, hogy a siker titka a cselekvés - szerelmi, anyagi és lakásügyben ne hagyd magad siettetni, de te essél túlzásokba elvárásaidat illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha érzelmileg elhatárolódtál a párodtól, felhalmozódó nyugtalanságod mindent elsöprő haragként törhet ki belőled, de ne irigyeld mások sikereit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Használd ki jól működő kapcsolatrendszeredet egy magasabb pozíció megszerzéséhez, de hiába keresel jól, ha kedvesed gyorsan kiüríti a pénztárcádat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A harag könnyen magával ragad, de ezzel csak magadnak árthatsz, a rád jellemző mértéktelenség miatt pedig konfliktusok, egészségügyi zavarok fenyegetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkával, külföldi utazással, párválasztással vagy jogi problémával kapcsolatban téves döntést hozhatsz, és csak akkor lazíthatsz, ha már minden sínen lesz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, munkában, könnyen melléfoghatsz, a szexet pedig ne használd arra, hogy olyasmit szerezz meg a párodtól, amit a másik önként nem adna.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénz- és állásügyben ne várd, hogy az öledbe repüljön a sült galamb, de egy jó szakmai, szexuális vagy üzleti kapcsolat sem jelent még feltétlenül szerelmet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Magyarországon a Primark! Kiderült, mikor nyit az első üzlete

Dobj el mindent: Magyarországon a Primark! Kiderült, mikor nyit az első üzlete

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője