Kérd ki barátaid tanácsát, bármiről legyen is szó - Egymondatos horoszkóp: augusztus 18. Vasárnap

2019.augusztus.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Hold és a Bak-Plútó barátságos rezgéseinek ösztönzésére a reggeli órákban rábízhatod magad a megérzéseidre, de együttérzésed miatt az esti órákig könnyen kihasználható vagy. Mivel ilyen Hold-állásnál a határok meghúzása nehézséget okoz, éppen ez az, amit gyakorolnod kell. Ha megteheted, kapcsolódj ki a strandon vagy valahol a vízparton - az úszás megnyugtat. Este, amikor a Hold már a harcias Kos jegyében jár, lendületed fokozódik, érzéseidet is kendőzetlenül kifejezheted. A Mars már a Szűz jegyében halad október 4-ig: kézügyességed és pontosságod nélkülözhetetlenné tesz bármilyen szakmában, de csak olyan tevékenységbe vágsz bele, ami kézzel fogható haszonnal jár.

Kérd ki barátaid tanácsát, bármiről legyen is szó - Egymondatos horoszkóp: augusztus 18. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap kiválóan alkalmas arcbőröd hidratálására, este viszont, amikor már cselekvésorientált vagy, ne rohand le erőszakosan a családot programjavaslataiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Menj ma strandra vagy gyógyfürdőbe, engedélyezz magadnak egy kellemes lábmasszázst, este viszont tanúsíts sokkal több megértést rokonaiddal szemben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mielőtt bármilyen csábító ajánlatot elfogadnál, hallgasd meg barátaid tanácsát, kérd ki környezeted véleményét, de ne hagyd, hogy bárki is helyetted döntsön!

Rák (06. 22-07. 22.) Napközben tartózkodj vízparton, vegyél aromaterápiás fürdőt, de este tudnod kell, hogy nem juthatsz fel a csúcsra bizonyos rámenősség és kíméletlenség nélkül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai napon az a fő, hogy a napi kiadásaidhoz szükséges pénzt egyensúlyba hozd a megtakarításaiddal, este viszont egy távoli utazás ideális célkitűzés.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak azért vállalod a visszautasítás kockázatát, mert mindenáron tudni akarod, vajon tényleg olyan segítőkész-e a párod vagy a barátnőd, ahogy a gondolataidban él.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik rokonod talán munkát ajánl, amihez nem kell sok szakértelem, de este meg kell szoknod, hogy elviseld vagy semmibe vedd környezeted erőszakosságát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretetet érzel, romantikusnak és szeretetreméltónak látod magad, az esti órákban pedig könnyedén birkózol meg a rád bízott nehezebb feladatokkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma felfedezheted önzetlenségedet és segítőkészségedet, az esti órákban pedig meglepődve tapasztalhatod, hogy téged is felhevít kedvesed szenvedélye.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvenc zeneszámaid és a párod szavai megnyugtatnak, kedvező irányban befolyásolják gondolataidat, de belső feszültségedet ne a családodon vezesd le!

Vízöntő (01. 21-02. 20.) Anyagi ügyeidet túl nagyvonalúan kezeled, kifolyik a kezedből a pénz, este viszont egy vitában ki kell állnod az igazadért, amikor úgy érzed, hogy igazad van.

Halak (02. 20-03. 20.)
Megérzéseid alapján könnyen megítélheted, kiben bízhatsz és kiben nem; párkapcsolatodat ma nem annyira az erotika, mint inkább a lelki összetartozás jellemzi.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője