Készülj fel, a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted - Egymondatos horoszkóp: Március 26.

2017.március.26.

A Merkúr és az Uránusz együttállása arra figyelmeztet, hogy legyünk rugalmasak, ha terveinkben változás áll be. A rugalmatlanság ugyanis iszonyatos stresszt okoz, ráadásul mások számára is idegesítő. Ahhoz, hogy nyugodtabbak legyünk, a rugalmasságot a merevség elé kell helyezni. Az is nagy segítség lehet számunkra ebben a hektikus időszakban, ha előre számítunk rá, hogy terveink bizonyos százalékát meg kell változtatnunk. Ez a konstelláció a közlekedés terén is izgalmakat okoz, a technika is ellenünk fordulhat, de észjárásunk felgyorsul, intuíciónk a csúcson van, és ebben az időszakban számtalan újító ötlet születik.

Kos (03. 21-04. 20.) Ritka, nem mindennapi képzettséged javítja elhelyezkedési esélyeidet, munkádban gyökeres változások idejét éled, de balesetveszélyes ez az időszak, ne kapkodj.

Bika (04. 21-05. 20.) Hirtelen változás történhet a munkakörülményeidben és bevételeidben, és ha kiütöttségedet egy titkos kapcsolattal próbálod feledtetni, könnyen rajtaveszthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha fontos döntés előtt állsz, nem érdemes elhamarkodnod, alaposan gondold át, de barátaid tanácsai a kellő pillanatban találnak meg, most is jól időzítenek.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden váratlan események borítják fel megszokott napirendedet, és ha új munkakörben kell bizonyítanod, alkalmazkodj a változásokhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi utazásod, vizsgád izgalmakat tartogat, de tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, partneredtől, barátaidtól remek tanácsokat, üzleti tippeket kaphatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fontos, hogy anyagi téren ne támaszkodj másokra, és amikor valaki egy munka elvégzésére akar megkérni, ragaszkodj hozzá, hogy írásban rögzítse a díjazásodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha felhagysz azzal a szándékoddal, hogy megváltoztasd a párodat, és feltétel nélkül elfogadod a másikat, s lépést tartasz vele, saját elhatározásából változni kezd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden bizonytalanság uralkodik, számítógéped kileheli a lelkét, ami kihozhat a sodrodból, de megeshet, hogy szabadúszóként próbálsz szerencsét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az interneten megismerkedsz valakivel, aki tálcán kínálja az izgalmakat, de még ne telepedj le mellette, belevághatsz viszont egy új, izgalmas hobbiba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha otthon rendezed be a munkahelyedet, kössél biztosítást a lakásodra és a gépparkra; most az sem kizárt, hogy egy állásváltoztatás miatt új helyre kell költöznöd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A közlekedés ma veszélyeket tartogat, az online-kereskedelemben viszont sok minden bejöhet, az internetes randioldalon pedig új partnerre bukkanhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzügyek nem csak odafigyelést, de rugalmasságot is követelnek: váratlan kiadásod lehet, vagy a várt pénzösszeg nem érkezik meg időben a számládra.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció