Kire hasonlítasz a legjobban a királyi családból? A csillagjegyed elárulja

2021.január.17.

Vajon te kire hasonlítasz leginkább a brit királyi család tagjai közül? Bár mindegyikük sok nyilvános szereplésen vesz részt, a magánéletükben ők is földi haladók, és persze igazi egyéniségek. Vannak olyan szokásaik és jellemvonásaik, amik tökéletesen párosíthatóak egy adott csillagjegy szülöttének tulajdonságaival, így egészen biztos, hogy egyikükben te is magadra ismerhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.): György herceg

Szereted a dolgokat modern felfogással megközelíteni, és nyitni az újdonságok felé. Emellett büszke és határozott személyiség vagy, így leginkább György herceghez, az ifjú trónörököshöz hasonlítasz, aki már többször is bebizonyította, hogy szeret nagyközönség előtt szerepelni, és jól érzi magát a nyilvánosság előtt.

Bika (04. 21-05. 20.): Erzsébet királynő

Erzsébet királynő elképesztően népszerű és meghatározó személyiség, akinek 71 évvel ezelőtti esküvőjén viselt ruhája örökre megváltoztatta a menyasszonyi ruhatrendeket az egész világon. Makacs és magabiztos személyiséged téged is arra sarkall, hogy stílust teremts, és te legyél az, akit bármiben szívesen követnek az emberek.

Ikrek: Beatrix és Eugénia hercegnő

Beatrix és Eugénia hercegnő is éppen olyan lendületes, üde és vidám személyiséggel van megáldva, mint te. Ahol megjelennek, biztosan nem fog unatkozni senki, hiszen mindketten közvetlenek és kommunikatívak, akárcsak te.

Rák (06. 22-07. 22.): Károly herceg

Szereted megőrizni a legbelső gondolataidat, érzéseidet és vágyaidat. Pontosan így van ezzel Károly herceg is, aki bár soha nem kerülhette el a nyilvánosság figyelmét, mégis mindig azon volt, hogy legbelsőbb érzéseit elrejtse. Ettől függetlenül szeretetteljes és érző szívű személyiség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Pippa Middleton

Még ha nem is akarod, akkor is könnyen magadra irányítod a figyelmet, és hamar a társaság középpontjába kerülsz. Nem kell erőfeszítéseket tenned azért, hogy megkedveljenek, hiszen a természetes viselkedésed már önmagában elbűvöl mindenkit. Kétség kívül Pippa Middletonra hasonlítasz, aki Kate és Vilmos 2011-es esküvőjén a csodaszép ruhájával, bájos mosolyával és formás alakjával hamar felhívta magára a figyelmet.

Szűz (08. 24-09. 23.): Fülöp herceg

Rendkívül hűséges, kiegyensúlyozott és kitartó vagy, akárcsak Fülöp herceg, aki már hosszú évtizedek óta Erzsébet királynő kifogástalan társa és segítője. Mindig mellette áll, támogatja, és nyugodt szívvel vonul a háttérbe, amikor éppen azt követeli meg az etikett. A te erényed pedig szintén az, hogy fantasztikus társa vagy a szíved választottjának, és mindig értékes tanácsokkal látod el őt, de eközben te is kivívod mások elismerését.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Katalin hercegné

Kate Middleton vitathatatlanul egy kifogástalan divatikon. Egyszerre modern, és felel meg az etikett minden szabályának. A stílusosság pedig téged is tökéletesen jellemez, és mindig tudod, milyen helyzetben éppen milyen ruhadarabot érdemes választanod.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Kamilla hercegné

Szereted élvezni az életet. Mindig határozott döntéseket hozol, még ha ezzel olykor meg is hökkented a környezetedet. Kamilla Károly herceggel való kapcsolata sokáig vitatott volt, de mára bebizonyosodott, hogy azáltal, hogy Kamilla türelmesen végigjárta az utat a királyi család teljes elfogadásáig, bebizonyította, hogy valóban erős és határozott személyiség.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Harry herceg

Szeretsz kirándulni, felfedezni, a világot járni és más kultúrákat megismerni. Szabadszelleműséged pedig azt diktálja, hogy mindig engedj teret az elképzeléseidnek és a vágyaidnak. Harry herceg is hasonlóképpen érez és cselekszik. Rengeteg külföldi utazáson vett részt, fiatal kora ellenére is sok kultúrát ismer, és tökéletesen példázza, hogy a határozott döntéseivel képes megvalósítani a vágyait.

Bak (12. 22-01. 20.): Vilmos herceg

Kötelességtudó vagy, mindig kifogástalanul viselkedsz, és tiszteled a hagyományokat. Remekül kezeled, ha a figyelem középpontjába kerülsz, így mindig meg tudod őrizni a jó híredet. Vilmos herceg kétség kívül remekül kezeli a hivatalos teendőit, makulátlan a múltja, és igazi minta családapa, aki az érzelmes oldalát sem fél megmutatni a nagyközönségnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Meghan Markle

Érzelmes személyiség vagy, aki merész, és még a nehéz pillanatokban is remekül megállja a helyét. Meghan Markle áll hozzád a legközelebb a királyi család igazi újítójaként, aki nem fél kibontakoztatni ötleteit, emellett pedig rendszeresen kiáll a női egyenjogúságért.

Halak (02. 20-03. 20.): Diana hercegné

Elbűvölő személyiség vagy, az életed olykor mégis keserédes. Nagy hatással vagy az emberekre, hiszen az empátiáddal még a leghidegebb szíveket is képes vagy felmelegíteni. Pontosan igaz volt ez Lady Dianára, a szívek királynőjére, aki csodálatos személyiségével még ma is pozitívan él emberek millióinak az emlékezetében.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján