Kitörhetsz a taposómalomból, ha mersz kockáztatni - Egymondatos horoszkóp: December 28.

2020.december.28.

A Bak jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz jóindulatú fényszöge a munka és a bevételek frontján kedvező változásokat jelez. Ha kilépsz a komfortzónádból, és nem csak biztonságra, állandóságra és kiszámíthatóságra vágysz, a hét első napjaiban megengedheted magadnak, hogy kockázatot vállalj és kitörj a mindennapi taposómalomból. Különleges képességeidet készpénzre konvertálhatod, ráadásul a szerencse a kockázatos ügyletekben is melléd pártol. Most még az sem kizárt, hogy valami másba fogsz kezdeni – talán éppen önálló vállalkozóként. Párkapcsolatodban is merj újítani, hiszen a párodnak ugyanannyira fontos, hogy izgalmat váltson ki, mint neked, hogy biztonságban érezd magad mellette.

Kos (03. 21-04. 20.) Ami a munkát és a bevételnövelést illeti, könnyedén át tudsz állni hirtelen megváltozott tervekre, váratlan lehetőségekre és új munkahelyi és anyagi kapcsolatokra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha sikerül eladnod különleges ismereteidet, nem kell aggódnod a jövő miatt – Mammonnak hála, az ügyeid is mennek simán, olajozottan, mint a karikacsapás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem sikerül üzletet kötnöd egy külföldi céggel, egyik rokonod vállalkozásában megmutathatod, hogy mit tudsz, de tépelődés helyett viszont láss munkához.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod vagy egyik barátod üzleti pályafutása jól alakul, neked pedig pénzre van szükséged, akkor társulj vele, a szexis fehérneműidet meg szórd szét az ágyában.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kereshetsz valami jobban fizető munkát, van néhány eredeti terv is a tarsolyodban, de van valami fontosabb ennél, hogy beosztottból a főnököd felesége legyél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úgy döntesz, hogy számos hobbid közül kizárólag az egyikre figyelsz, még az sem kizárt, hogy kedvenc vesszőparipád fő foglalkozásoddá válik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az utóbbi időszakban felmondtad a lakásbérletet, most előnyös feltételekkel juthatsz ingatlanhoz és hitelhez, de a kölcsönt egyszer vissza kell adnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod családja szeretne megismerni, de ebből csak bonyodalmak származhatnak, az viszont már nem olyan ijesztő gondolat, hogy a főnököddel találkozz

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, újító kedved is töretlen, és egy szokatlan feladattól sem ódzkodsz, anyagi és munkahelyi problémáid megoldódhatnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rajta tartod a szemed az üzleti, munkahelyi élet ütőerén, nagyot kaszálhatsz, de az sem kizárt, hogy gazdag hódolód vagy üzlettársad váratlanul eljegyez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kapsz egy rejtélyes e-mail üzenetet, melyben találkát kérnek tőled, nem akarsz hinni a szemednek, amikor az exed váratlanul betoppan az otthonodba.

Halak (02. 20-03. 20.) Amint egy ötlet körvonalazódni kezd, kapcsold be a számítógépet, mert ha olyat adsz a világnak, amit csak te tudsz létrehozni, nem maradsz állás nélkül.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!