Le kell bontanod magad körül a falakat - Egymondatos horoszkóp: Október 6.

2019.október.6.

A Bak jegyében lévő Hold befolyására az életet komolyan veszed, és elsősorban biztonságérzetre van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg megnyílj környezeted számára. Elvégezheted az eddig halogatott kitartást igénylő házimunkákat, de a térded kíméletre szorul. Mivel a Plútó és a Hold együttállása miatt egyesek számítónak, mohónak, merevnek vagy szélsőségesen kötelességtudónak láthatnak, ha gyengédségre és érzelmekre vágysz, meg kell tanulnod átadni magad az érzéseidnek és lebontani a magad köré emelt védőfalat. Hűség dolgában a párod jó fogást csinált veled, ráadásul a családi kötelék is szent a számodra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha vasárnap is dolgoznod kell, ne húzz ujjat a főnököddel, kerüld a hatalmi harcokat, de ne hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az események irányítása.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldi, és arra kér, menj el vele egy idegen országba, hogy megismerd a hazáját és rokonait, igazán semmi okod figyelmen kívül hagyni ezt a kívánságát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de vigyázz, mert üzleti partnerednek csak azon jár az esze, hogyan csalogathatna az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Szörnyű, hogy milyen sértődötten és fájdalmasan reagál a párod az elutasításra: vajon miért nem hiszi el, hogy néha halálosan birtokló és elfuserált tud lenni?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A hét utolsó napján nem riaszt vissza a kemény munka – feltéve, hogy nem piszkos, de ha büszkeségedet megsértik, lehangolt állapotba kerülhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet vagy kontrollmániát, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold reggel kiűz az ágyból, belevet a sikert hajszolók versenyébe, de hatalmas költekezéseiddel teljesen megbolygathatod családod pénzügyeit,

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott és szívós vagy ahhoz, bárkit meggyőzz az igazadról, ha robbanékonyságodat az önfegyelem és józanság kemény páncélja mögé szorítod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár remek üzletasszony vagy, ma nem ártana résen lenned, mert gátlástalan rokonod tönkreteheti az üzletedet, s vele együtt a családod megélhetését is.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma mutasd meg magad a világnak, s valósítsd meg céljaidat, hiszen olyan önálló és becsvágyó vagy, hogy még a legzordabb körülmények között is boldogulsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha még a hétvégén is dolgozol, talán úgy érezheted, túl nagy fába vágtad a fejszédet, de az is zavarhat, hogy szinte senkivel sem tudsz kapcsolatot kialakítani.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátok és a párod ma nagyon fontosak számodra, s nem késlekedsz oltalmadba venni őket – bár megértő mosolyod mögött néha éles fogak villannak meg.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít