Legyenek igényeid és kívánságaid - Egymondatos horoszkóp: November 30.

2018.november.30.

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal, ez a konstelláció támogatja az összpontosítást és a józan gondolkodást, de fogd vissza a kritikádat. Mivel a ebédidőben a Hold szembenállásba kerül a Neptunusszal, ne akarj nélkülözhetetlen szupernő lenni, akinek nincsenek egyéni igényei és kívánságai, aki csak mások gondjai iránt tanúsít önzetlen odaadást. Az esti órákban viszont a Plútó támogatásával rendelkezel azokkal az erényekkel, amelyekkel hatással lehetsz a párodra. Ha a pasid férfias önérzete elviseli, akkor szakmai vagy üzleti tippjeiddel vagy a családi kassza kezelésével elnyerheted csodálatát.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne akarj túl sok teendőt belezsúfolni a mai napba, ám ha valaki megpróbál kihasználni, ne add be a derekad, inkább másokra ruházz át pár feladatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma tárd fel őszintén érzelmeidet, de ne hagyd, hogy visszaéljenek a bizalmaddal: tanuld meg leleplezni és öntudatos viselkedéssel lereagálni a rosszindulatot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kedves bocsánatkérés könnyekig meghat - nálad egy puszta ígéret elegendő arra, hogy lelki szemeid előtt azonnal meglásd a kapcsolat javításának lehetőségét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megértően viseled el mások hibáit, de mivel holnap már szünnap, gondoskodj arról, hogy neked is és a párodnak is maratoni élvezkedés legyen a mai este.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem arra ösztönöz, hogy kötelező feladataid láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne derűsebb hangulatban tölteni a hét utolsó munkanapját?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Összeütközésbe kerülhetsz feletteseddel vagy rokonaiddal, reggel vagy este viszont elismerhetnek némi jutalomosztással vagy jól fizető munkát csíphetsz meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Halom munka vár rád, ám ha ilyesmit gondolsz: "Nincs időm arra, hogy szabadságra menjek", inkább erre gondolj: "Most végre lesz két napom arra, hogy elutazzak".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzről van szó, nem kell kétségbe esned, ha a dolgok nem az elvárt menetben mennek, de kérdezd meg magadtól: vajon mi az, amit rosszul csinálsz?

Halak (02. 20-03. 20.) A téged felületesen ismerő pasik számára megfejthetetlen rejtély vagy, ám ha a párod (barátod) rájön, hogy meg lehet bízni benned, még a titkait is megosztja veled.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet