Lehet megkéri a párod a kezed? - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

2017.április.11.

Mivel a telihold a házasságkötés és a párkapcsolat jegyébe, a Mérleg jegyébe esik, a pasid talán fel sem fogja, mennyire fontos számodra, hogy megkérje a kezed. Ám ha erre nincs felkészülve, elkezdesz kételkedni benne, hogy valóban a Nagy Ő-e a társad. A közmondás szerint az ellentétek vonzzák ugyan egymást, a partnerek különbözőségei nagyon megviselhetik a kapcsolatot. Ma lehetőleg ne akarj egyezkedni, döntéseket hozni, mert könnyen alulmaradhatsz, inkább szervezz társas vagy kulturális programokat.

Kos (03. 2l-04. 20.) Rokonaid biztosra veszik, hogy hamarosan férjhez mész és családot alapítasz, de a házasság ma kifejezetten nemkívánatos tevékenységnek tűnhet számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ügyelj arra, hogy elegendő folyadékot fogyassz, és óvakodj attól, hogy teljesen elszigetelődj a családodtól, de válaszd külön a magánéletedet a munkától.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Készülj fel egy új szerelem betoppanására, amit családod nem fog támogatni, vagy próbáld meg rendbe hozni gondoktól nem mentes baráti kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma mindenkivel jó viszonyban szeretnél lenni, még akkor is, ha ez karriered vagy anyagi helyzeted rovására megy, de ez csak a legritkább esetben sikerül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partneredről feltételezd a legjobbat, amíg ennek az ellenkezőjére fény nem derül, de legyél résen, mert rokonaid tanácsai ma nem szolgálják az érdekeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jól keresel, vagy sok pénzed van, ne csodálkozz, hogy minden pasi a nyakadba akarja vetni magát, de ne hagyd, hogy valaki, aki a pénzre hajt, rád tukmálja magát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban csak azok a párok boldogulnak jól, ahol a férfi és a nő között nincs nagy társadalmi különbség hivatásbeli és családi hátterület tekintve.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma próbáld megtalálni az egyensúlyt érzelmeid és munkád között, de ne éreztesd a főnököddel, hogy okosabb vagy nála, vagy alkalmatlan a cég vezetésére.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid vagy rokonaid pontosan meg tudják ítélni, milyen eséllyel indul a kapcsolatod, de ne ma ne reménykedj abban, hogy helyeselni fogják választásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Amennyiben a cég a nagy szerelmed, de érzelmeid kimutatása nem tartozik az erősségeid közé, partnered és családod elvárásainak nem lesz könnyű megfelelned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Őrizd meg a büszkeségedet, amikor felbukkan az életedben egy pasi, aki csak átutazóban van: vesd bele magad az életbe, de ragaszkodj a saját véleményedhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Azért, mert kifizették a munkádat és van pénzed, ne hidd, hogy megengedhetsz magadnak bármilyen szeszély: addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít