Ez a munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, milyen munka illik az Ikrek, Mérleg és Vízöntő csillagjegyűekhez.

Ez a munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez | Fotó: 10'000 Hours
Ez a munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez | Fotó: 10'000 Hours
Fotó: Gettyimages.com

Mini sorozatunkban átvesszük a csillagjegyek és a munka kapcsolatát. Mindig mondom, hogy szerintem az asztrológia a mindennapi életben a megfelelő munka és hobbi kialakításánál tud a leghasznosabb lenni. Viszont ne csak a horoszkópunkhoz tartozó javaslatot olvassuk el, hanem az Aszcendensünk és a Holdunk jegyéhez illőt éppúgy és ha ezek nagyon ellentétes energiák, akkor nekünk lehet valami új, hibrid dolgot kell csinálnunk, vagy pedig a hobbink nagyon más lesz, mint a hétköznapi munkánk.

Lássuk, milyen munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez:

Ikrek

Legyen változatos, pörgős és kommunikatív ez a munka. Szívesen ír, beszél, ad elő, tanít, kommentál, így az újságírótól kezdve, a tanáron át, a politikusig minden jó, de még a rádiós műsorvezető vagy a sport kommentátor is. Modern világunkban a marketingben is jól ki tudja magát élni, hiszen a kereskedelem se áll távol tőle. Bármilyen ügynök, eladó, utazási menedzser jó lesz, ugyanis nagyon könnyen lyukat beszél az ember hasába.

Ezeket az ajándékokat vedd a levegő elemű csillagjegyeknek

Mérleg

Kitűnő szépérzékkel rendelkezik, így divattervező, lakberendező, festő, ékszerész, stylist, bútortervező illik hozzá, szóval minden, ahol szükség van valakire, akinek jó a szimmetriaérzéke. Ezen túl remekül fejezi ki magát ott is, ahol nagyon kényesen kell fogalmazni, így remek diplomata, jogász, szociális munkás, mediátor, vagy bármilyen tanácsadó válhat belőle. A szépségiparban is van keresnivalója, így fodrász, kozmetikus, vagy körmös bármikor lehet, de akár légiutaskísérő is, vagy kommunikációs menedzser is egy cégnél. Tipikusan egy reprezentálható karakter, aki jól tud egy vállalatot képviselni.

Vízöntő

Ő az egész emberiségen szeretne segíteni, ezért remek tudós, kutató, szociális munkás, szociológus, filozófus, vagy politikus válhat belőle. Továbbá lázadni szeret és igazi forradalmi karakter, szóval olyan munkát nézzen, ahol nagyrészt a saját feje után mehet. Imád kísérletezni és innovatív technológiákat elsőnek alkalmazni, szóval az is lehet, hogy az ideális munka számára az valami olyan, amit ő fog először csinálni. Briliáns az elméje, így a tanári, vagy az írói pálya is közel állhat hozzá. Összefoglalva mindegy, csak önmagát adhassa.

Így hódítsd meg a levegő elemű csillagjegyeket

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói