18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ma a szenvedély és a szex uralja a napodat - Egymondatos horoszkóp - március 29. vasárnap

2020.március.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bika jegyében lévő Vénusz és Bak-Plútó háromszögének köszönhetően saját bőrödön érezheted a szerelem és a szex gyógyító, regeneráló képességét. Ma az sem kizárt, hogy végzetes találkozásban lesz részed, és átéled azt a bizonyos "szerelem első látásra" élményt. Kapcsolataidban, barátságaidban szakmai és üzleti kötelékeidben megjelenik az intimitás igénye, amit kielégíthetsz, erotikus vonzerőd pedig nem csak a párodat bűvöli el, hanem még az üzletkötést is megkönnyíti. Gyakran jelez ez az aspektus anyagi fellendülést, adósod végre hajlandó lesz megadni tartozását, árengedményt kaphatsz, de te is sikeresen hajthatsz fel új meg bízást vagy üzletet.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy a hitvesed jól keres, de most te is megszerezhetsz egy jól fizető munkát – bevételeiteket tekintve most kevesen tudnak a nyomotokba szegődni.

Bika (04. 21-05. 20.) Régen érezted magad ennyire vonzónak, élvezed a testi együttlétet, de most ne csak könnyű kalandra gondolj, tartós, egész életre szóló kapcsolatot köthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne használd a testedet előnyszerzésre, ne húzd ki titkos kedvesedet az adósságcsapdából, de nehogy szexuális vagy anyagi szükségleteid miatt függőségbe kerülj.

Rák (06. 22-07. 22.) A kapcsolatok hatalmi kérdésekről szólnak: megszerezhetsz egy alfahímet, aki hatalommal rendelkezik, de családi ügyekben is fontos döntéseket kell hoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Karrieredet ügyesen építgeted, munkahelyeden nagyon jól áll a szénád, új állásra is most érdemes pályázni, de akár az otthoni irodát is berendezheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Céged új megbízáshoz juthat, gazdag partnerre lelhetsz, és azt is tudod, hogy hogy a szeretkezés több a szexnél, nem csak egy "adok-kapok" alapon megkötött üzlet.

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlan bérbeadás kifizetődik, családi vállalkozás, társulás vagy gazdasági közösség hasznot hajt, de ne feküdj le olyan pasival, aki csak a pénzedre hajt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha közelebb kerültél jövendőbelidhez, húzd ki belőle, hogy mit vár el a feleségétől, és annak megfelelően bánj vele, a szex pedig házasság fontos talpköve.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha munkáról, pénzről, ráadásul elég kellemes összegről van szó, fogadd el a barátod vagy egyik kollégád ajánlatát, amit vétek volna nem kihasználni.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkotásra vagy a bébi-projekt beindítására alkalmas a nap: ébressz magadban és a társadban szexuális vágyat, s tedd boldoggá őt egy maratoni menettel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vásárolhatsz néhány értékes régiséget, és ha gondosan kielemzed, hogyan viselkedsz főnökeiddel és rokonaiddal, akkor rájöhetsz, hol rejtőzik a hiba.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolatrendszered segítségével új üzletet hajthatsz fel, és ha kívánatos akarsz lenni, a szeretkezés gondolatát már napközben ültesd el a pasid fejében.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője