Ma a titkaidat tényleg tartsd meg magadnak! - Egymondatos horoszkóp: június 3.

2020.június.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hátráló Ikrek-Vénusz és a Halak-Mars fesztült fényszöge miatt ne csodálkozz azon, ha párkapcsolatodban, közös anyagi érdekeltségedben és a szexuális életedben nehezen feloldható feszültségek támadnak. Ha hiányzik belőled a taktikai érzék, anyagi és szexuális igényeid sem elégülnek ki. De ha te vagy képtelen teljesíteni társad szexuális szükségleteit, félő, hogy összeakad valakivel, akivel félrelép. A Vénusz-Mars quadrát tehet róla, hogy sokan összekeverik a szexet az üzlettel, de az sem kizárt, hogy valaki csak a testedért vagy a pénzedért akar. Óvakodj attól, hogy üzleti titkaidat megoszd másokkal, egy vacsorameghívásért pedig nem kell szexszel fizetned. Ne ismerkedj a neten, mert csak széltolókba botlasz, a pasidra pedig ne tekints úgy, mint valakire, aki csak a luxusigényeidet fizeti.

Ma a titkaidat tényleg tartsd meg magadnak! - Egymondatos horoszkóp: június 3.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Felbukkanhat az ex, de mostani párodnak ne számolj be a találkozásról, ám az anyagi és szexuális gondokkal küszködő párok számára nehéz beszélgetés következik.

Bika (04. 21-05. 20.) Minden óvatosságod ellenére ma döntő hibát követhetsz: romba döntheted kapcsolatodat, ha kiüríted a közös kasszát egy ötletszerű vásárlási roham kedvéért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hűség nagyon fontos tényező párkapcsolatod sikere szempontjából, ennek az ideálnak a megtörése vagy egy munkahelyi botrány ma kirobbanthatja a válságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Befelé fordulsz, könnyen megsértődsz, s ha utazni szeretnél, de erre a pasid fáradtan legyint, akkor legalább este nézz meg egy romantikus filmet a tévében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásajánlatra, üzletkötésre mondj nemet, de azon se csodálkozz, ha szeretőd vagy a legjobb barátnőd éppen akkor hagy cserben, amikor a céged bajba kerül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha üzletről vagy jól fizető állásról van szó, ne hagyd, hogy a hormonjaid vezéreljenek, a szexet pedig ne arra használd, hogy feljebb srófold saját értékedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha együtt dolgozol a pároddal, egyedül határozhatsz üzleti ügyekben, de ne állítsd őt kész tények elé, ezen kívül egy hibás döntés is rossz fényben tüntethet fel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel az üzlet az üzlet, nincs ellenvetésed egy gazdag pasi ellen, aki hajlandó a vállalkozásodat támogatni, de igazán előbbre helyezhetnéd a szexet az üzletnél!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapható vagy egy kis kalandra egyik kollégáddal, gondolj arra, hogy a szexet el kell választanod a munkától, és a magánéletetek nem tartozik senkire.

Bak (12. 22-01. 20.) Felvetődik benned, milyen kényelmes ez a helyzet munkahelyi kedvesednek: a munkaidőtök azonos, de legyél több a számára, mint egy nő a sok közül!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma könnyen beleugrasz egy könnyű kis kalandba, ami hozhat valamicske izgalmat az életedbe, de ha drágán kell fizetned érte, nézz más szórakozás után!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy mód van rá, legfeljebb csak a költségek megosztása miatt költözz össze a pasiddal, de ne vásárolj lakást, drága kozmetikumokat - jobb, ha észnél vagy!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője