Ma állj a sarkadra, ha sikeres akarsz lenni - Egymondatos horoszkóp - április 26. csütörtök

2018.április.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mars és a Plútó együttállása azt a törekvésedet hozhatja felszínre ebben az időszakban, hogy hatalmat, befolyást és pénzt szerezz, s másokkal szemben kíméletlenül érvényesítsd érdekeidet. Ez a konstelláció gyakran jelez hatalmi harcokat, pozícióval való visszaéléseket, erőszakot, tömeges katasztrófákat és vészhelyzeteket, viszont emberfeletti teljesítményekre lehetsz képes. Ne hagyd magad megfélemlíteni, és ha agresszív emberek támadásától kell tartanod, állj a sarkadra, ne hagyd magad legyőzni, falhoz szorítani.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem lesz könnyű betörnöd a hatalom világába, mégse keveredj bele a hatalmi vagy szexuális játszmákba, de védekezz a munkahelyi zaklatás és molesztálás ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodban és a politikában is lehetőleg ne erőszakkal reagálj olyan dolgokra, melyek nem tetszenek, utazás közben pedig kerüld a veszélyes helyzeteket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne próbálj meg olyan kapcsolatot feltüzelni, mely pusztán a szexen vagy az anyagiakon alapul, ne vegyél fel kölcsönt, de azonnal védekezz, ha erőszak fenyeget!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hitvesed vagy főnököd hatalmi sakkhúzásai megkeserítik az életedet, legyél képes arra, hogy határozottan és célratörően fejezd ki indulataidat és érdekeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valaki a munkahelyeden megfélemlít, szedd össze bátorságodat álláspontod tisztázáshoz, mert ha kimutatod a gyengéidet, előbújhat a másik arroganciája.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a hatalom és az irányítás vágya nemcsak az üzleti életbe, hanem még a szerelmi fészekbe is betolakszik, a negatív érzelmek könnyen robbanást idézhetnek elő.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyelj fokozottan otthonod biztonságára, és igyekezz megelőzni egy fenyegető válságot, amely partnereddel, jogos tulajdonoddal vagy az anyagiakkal kapcsolatos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egyik kollégád vagy valaki az autópályán erőszakoskodik veled, ne az öklödet használd, ha az eszedet veszed igénybe, nem lesz szükséged arra, hogy támadj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a fizetésed is egyfajta hatalmi rendszert reprezentál, harcolnod kell a pénzért, de maradj ki a zsarolási játszmákból, és a párodnak se szolgáltasd ki magad!

Bak (12. 22-01. 20.) Új hatalmi szövetségek alakulnak, a családban aligha vonhatod ki magad a hatalmi játszmákból, ám ha fel akarsz jutni a csúcsra, nem kerülheted el a konfrontációt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne függj másoktól, ne hagyd magad megfélemlíteni, ne szolgáltasd ki magad erőszakos főnökeid követeléseinek, merj aktívan beszállni a hatalmi játszmába!

Halak (02. 20-03. 20.) Közéleti emberek társasága fontos és hasznos, üzletkötésre is alkalmas a nap, de nem baj, ha viszel magaddal egy "harmadikat", aki megbízható kontrollt jelenthet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője