Ma anyagi haszonra teszel szert - Egymondatos horoszkóp - április 15. hétfő

2019.április.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pompás hétkezdet! A harmonikus Vénusz-Plútó rezgésekből ma és a hét elején a legtöbbet a művészek, üzletemberek, bankárok és a szerelmesek profitálhatnak.

Ma anyagi haszonra teszel szert - Egymondatos horoszkóp - április 15. hétfő
Fotó: giphy

Szexuális étvágyunk fokozódik, kapcsolataink érzelmi hőfoka megnő, de az sem kizárt, hogy új kapcsolatba bonyolódunk, amely igen intenzív és szenvedélyes lesz. Üzleti kapcsolatok, társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, a fogamzás is könnyebben megy, egy izgalmas erotikus kalandból pedig szenvedélyes szerelem lehet. Mivel ösztöneid kitűnően működnek, felismered a manipulációs szándékot, ráadásul felbukkanhat valaki a színen, aki fontos szerepet fog betölteni életedben.

Kos (03. 21-04. 20.) A párod azt képzeli, viszonyod van a főnököddel, de még ennél is jobban bosszant a feltételezés, mely szerint karriered előmozdítására használod szexuális vonzerődet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazáskor vagy egy partin egy szexi fazont pillantasz meg, bátran kezdeményezz: ma semmi sem lehetetlen, partnered megfelel az általad felállított mércének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, az a bizonyos belső hang pedig arra figyelmeztet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled gyakorlatilag tálcán kínálja fel magát.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kezdj ki egy uralkodó típussal, ha nem akarod megégetni az ujjadat, habár lehet, hogy meg akarod égetni magad: vannak dolgok, amelyeket nem kerülhetsz ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hadvezéri elmével megáldott üzletemberként ma anyagi haszonra teszel szert, fáradhatatlanul dolgozol, az ágyban folytatott tevékenységed pedig formában tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi furfanggal sikerülhet legyőznöd szerelmi vagy üzleti versenytársaidat, és alig várod, hogy viszontlásd a pasit, aki segített levetkőzni gátlásaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden bőségesen megfizetnek, de ha mégsem tudsz megélni a fizetésedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat, de ne lepődj meg, ha az értelmi és érzelmi intimitás ugyanakkora örömet okoz, mint a testi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha választanod kell, hogy becsődölsz, vagy rokonaidtól kérsz támogatást, gyűrd le a büszkeségedet, de ingatlanügyben kihagyhatatlan lehetőség adódhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a szerelem számodra csupán az érzékek ünnepe, egyszerű technikai kérdés, hivatásodban viszont kihasználhatod a másik nemre gyakorolt hatásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az a gyanúd, hogy egyik rokonod még a kannibáloknak is képes lenne eladni téged, nem jársz távol az igazságtól, de luxuskiadásaidat igyekezz csökkenteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nincs olyan rendezvény vagy találkozó, ahol ne lennél ott, és persze imádod, ha jómódú partnered kifizeti a számláidat, és átutal a számládra egy nagy összeget.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője