Ma átadod magad az érzelmeid irányításának - Egymondatos horoszkóp: április 10. péntek

2020.április.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold Nagypénteken késő estig a Skorpió jegyében halad, harmonikus fényszögben a Neptunusszal, a Plútóval, a Jupiterrel és a Merkúrral, felerősödnek az érzelmek, és ha átadod magad az érzelmeid és ösztöneid irányításának, határtalanul szenvedélyes szeretkezésre kerülhet sor. Mivel a kölcsönök is a Skorpió jegyéhez tartoznak, ne most szaladgálj olyan emberek után, akik kölcsönt adhatnak neked. De vedd le a gyanakvás páncélját és válaszolj annak a meg bízható pasinak, aki hetek óta bombáz szerelmes és szexis üzenetekkel.

Ma átadod magad az érzelmeid irányításának - Egymondatos horoszkóp: április 10. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de ne csodálkozz, ha pénzügyi gondjaid érzéki vágyba csapnak át.

Bika (04. 21-05. 20.)
Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan pénzhez juthatsz, amire nem számítottál - egy régi tartozás -, de a szokásos szénhidráttal telepakolt szendvics helyett fogyassz ma salátát, spenótot.

Rák (06. 22-07. 22.) Mutasd meg azt az oldaladat a párodnak, amely alapján nem érzed magad kényelmetlenül, majd szépen lassan engedj belátást lelked belsőbb bugyraiba is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne legyél olyan elégedetlen és gyanakvó, bízzál benne, hogy rokonaid, munkaadóid és üzletfeleid nem fognak a karantént kihasználva túlterhelni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezettel bontod elemeikre a problémákat, hogy felfedezd hogyan is működnek a dolgok, de óvakodj attól, hogy mindenáron ki akard kutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Válsághelyzetben ne törekedj arra, hogy drága ajándékokkal szereld le rokonaid manipulatív viselkedését, de ne hagyd, hogy bűntudatot váltsanak ki belőled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen játszod a lélekbúvár szerepét, aki titkos tudást ad át másoknak, a hajnali vagy az esti órákban pedig bedobhatod a pasidnak csábító repertoárodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Figyelmedet ma anyagi és családi dolgok kötik le, a pasid is célzást tehet az összeköltözésre, de független Nyilasnak is akad dolga: törődj rég látott szüleiddel,

Bak (12. 22-01. 20.) Olvass utána mások véleményének a weboldalon, és elmélkedj az ott látottak esetében a saját álláspontodon, este pedig bombázd érdeklődő kérdésekkel a párodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Válságidőszakban ne gondolj előrelépésre és fizetésemelésre, de ahhoz, hogy jelenlegi állásodat megtarthasd, igyekezz felhívni magadra a főnököd figyelmét.

Halak (02. 20-03. 20.) Hitvesednek tetszik ez az "ami a szívemen, az a számon" stílus: ma kimondhatod azt, amire gondolsz, de gátlástalanul, nyíltan mutathatod ki az érzéseidet is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője