Ma az a cél, hogy megértsd partneredet - Egymondatos horoszkóp: December 14. péntek

2018.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Hold tehet arról, hogy nem tudod visszafogni magad, ha valakin segíthetsz. A mai nap alkalmas beteg rokon vagy ismerős istápolására, művészettel, misztikával, vallással vagy spiritualitással való foglalkozásra.

Ma az a cél, hogy megértsd partneredet - Egymondatos horoszkóp: December 14. péntek
Fotó: giphy

Délelőtt, amikor a Hold barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal, nem rázod le magadról a gondokat és a felelősséget, a nap második felében viszont a Hold és a Neptunusz együttállása arra figyelmeztet, hogy ne éld meg csalódásként, ha a párod vagy szeretteid nem válnak olyanná, mint amilyennek látni szeretnéd őket. Készíts egy listát az álmaidról, és ne hagyd magad eltéríteni tőle! És ne akarj "embermentővé", kihasználhatóvá válni! Vigyázz a lábadra, viselj kényelmes cipőt, este pedig nézd meg kedvenc romantikus sorozatodat!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha problémáid támadnak a környezeteddel, vonulj vissza, aludj rá egyet, és hagyd a tudatalattidat, hogy megvilágosíthasson, és másnap új színben láthasd ezeket.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a barátnőid csajbulit szerveznek, vendégként tartozol annyival nekik, hogy kellően hálás legyél, vagy kiterjeszd ugyanezt a vendégszeretetet közeli rokonaidra is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas zenével, művészettel kapcsolatos tevékenységre, de ha úgy érzed, csökken az aktivitásod, és nem tudsz semmihez sem kezdeni, kapcsolj ki, realaxálj.

Rák (06. 22-07. 22.) Te vagy az állatöv idealizált nőtípusa, szeretteid élvezik, ha gondoskodsz róluk, azt viszont ne tűrd el, hogy a kihasznált fél legyél a kapcsolatodban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nincs benned energia, hogy felelősséget vállalj a pénzedért, akkor mindegy, mennyi pénzed van, mennyi pénzt tudsz előteremteni, valaki ki fog használni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehetséges, hogy a társ utáni vágyad hajt a házasság felé, vagy családot és biztonságot keresel, de ha összekötöd a sorsodat valakivel, az lelki kötelezettséggel jár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nehéz elkerülni a munkahelyi intrikát, attól függetlenül, mit cselekszel, de tanulj meg odafigyelni a tested jelzéseire – különösen a pihenési igényére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor túlságosan szeretsz, képzeletbeli világban élhetsz, esetleg kábítószerként használod a kapcsolatodat, hogy ne tedd ki magad néhány csalódásnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha úgy érzed, hogy összezavarodtak otthoni környezetedben a dolgok, fordulj megérzéseidhez, és keresd meg a baj okozóját, de soha ne tekints el érzelmeidtől.

Bak (12. 22-01. 20.) A kommunikációban ma nem a beszéd a cél, hanem hogy érzelmekre és gondolatokra figyelj, megértsd a partneredet és rokonaidat, és ők is megértsenek téged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a pénz nem fán terem, ne bánj vele könnyelműen, de pontosan tudnod kell, mennyi az az összeg, amit jogosan, tisztességes munkával megszerezhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma bátran lehetsz titokzatos, rejtélyes, romantikus saját magad és szeretteid számára, misztikus tapasztalataidat pedig tedd életed mindennapi részévé.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője