Ma az együttműködésé az idő - Egymondatos horoszkóp - július 19. péntek

2019.július.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold éjszakáig a Vízöntő jegyen vonul át, elérkezett az emberbaráti törekvések és az együttműködés ideje. A pasikat jelképező Nap még a Rák jegyében tartózkodik, ezért a párod zokon veheti túlzott önállóságodat. A családi kötelezettségekkel és a házimunkával torkig lehetsz, ezért minden körülmények között igyekszel megőrizni szabadságodat. Mozgásra viszont szükséged van, iktass be egy kis lábfitneszt, erősítsd meg a vádlid izomzatát. A rükverc Merkúr az Oroszlánból augusztus 1-ig visszatáncol a Rákba, ezért jegeld a lakásoddal összefüggő munkálatokat és kerüld el nagy ívben az ingatlanpiacot.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a házimunka és az otthoni teendők nem kötik le a figyelmedet, hamar odébbállsz, hiszen mi rossz lehetne abban, ha munka után a barátnőiddel szervezel programot.

Bika (04. 21-05. 20.) A változás gondolata felkavarhat, ezért gondold végig életed biztos pontjait, és ne félj kivetni azokat a dolgokat, amiknek már semmi hasznát nem veszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindenki keresi a társaságodat, és te bölcsen választod meg ismerőseidet, a közös programok vagy egy váratlan utazás új életkedvet önt beléd.

Rák (06. 22-07. 22.) Az igazság az, hogy szívesebben lennél önálló, szabadúszó, csak félsz tőle, pedig a család támogatja az elképzeléseidet, s talán lehetőség is adódik a vállalkozásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha most ismerkedsz, számíthatsz egy kis kiszámíthatatlanságra és a szabadság igényére, de olyan partnert foghatsz ki, aki a jó barát szerepét is képes betölteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó időszak ez különleges ötleteid és találmányaid elővezetésére, elektronikai felszerelések beszerzésére, a hideg-meleg váltófürdő pedig nagyszerű értorna.

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Használd ki kreativitásodat, de a nap második felét szenteld azoknak, akik a legközelebb állnak szívedhez - a pasid szívesen teljesíti egy különleges kívánságodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiveszed szabadnapnak ezt a pénteket és elutaztok valahová a pároddal, ahol nincsenek váratlan látogatók, újra ott lesz köztetek az érzéki feszültség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vibrál körülötted a levegő, csak úgy nyüzsögnek fejedben a friss gondolatok és az üzleti ötletek, de ha valami nem köti le a figyelmedet, gyorsan odébbállsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon valószínűleg az bosszantja életed párját, hogy magadnak mindent megveszel, de ha neki van szüksége valamire, az már nem tűnik olyan fontosnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a munkád nem helyhez kötött, gyakorlatilag a világ bármely pontján folytatható, feltéve, ha beszerzed a szükséges számítógépet és okostelefont.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed nem kapja meg a számára szükséges szabadságot, nehéz lesz visszatalálnia azokhoz a szerelmes érzelmekhez, amelyek eredetileg hozzád vonzották.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője