Ma az sem kizárt, hogy meglepő ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: július 22. szerda

2020.július.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz barátságos fényszögének köszönhetően kedvező vásárlási és eladási lehetőségekre bukkanhatsz, váratlanul felhívhat az a személy, akire gyakran gondolsz. Inspiráló beszélgetésekben vehetsz részt, de az sem kizárt, hogy meglepő ajánlatot kapsz, vagy olyan telefonhívás érkezik, amelyre nem számítottál. Ezen a napon nem kell félni a változásoktól, a meglepetésektől, de attól sem, hogy egy különc, de családalapításra alkalmas pasi csupán szakmailag érdeklődik irántad. A gépparkodat most érdemes felújítani.

Ma az sem kizárt, hogy meglepő ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: július 22. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem vagy a háziasszonyok gyöngye, de a számítógépes kereskedelemben könnyen boldogulsz, lakásügyben is érdemes előállnod egy merész tervvel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kilépsz a komfortzónádból, hasznát veszed üzleti érzékednek, de a pasid is hasznos tanácsokkal lát el reklámkampányoddal vagy álláscseréddel kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vonz is egy feladat és a vele járó mesés honorárium, de azt is érzed, hogy ez a műfaj nem a te műfajod - mielőtt ma valami új dologba fognál, mérd fel a terepet.

Rák (06. 22-07. 22.) Sok váratlan dolog történik mostanában, szerencsére ezek mind kedvező fordulatok: eredeti, újító ötleted támadhat, ismerőstől is váratlan üzleti ajánlatot kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyelőre még hallgatsz róla, de jó, amibe belevágtál, viszont még egy kis időnek el kell telni ahhoz, hogy a párod és főnököd is felfogja döntésed helyességét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Előjegyzési naptáradban ott sorjáznak a szakmai találkozók, a hivatalos utazások, és ha tanulmányaidban váratlan lehetőség adódik, merj új útra lépni és változtatni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulj új dolgokat, például számítógépes programozást – komputered révén egészen új kapcsolatteremtési, üzleti és szakmai lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A nemzetközi piacon sikeres lehetsz, könnyen szerzel hitelt vagy ösztöndíjat, és egy bizonytalan lábakon álló kapcsolatban is változásra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és munkaügyekben pompás kilátások: érdemes lenne állást változtatnod, új üzleti ötletekkel előállnod, vagy beszerezned egy új műszaki herkentyűt.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmeddel bárhol összefuthatsz, de új irányt kell adnod a családi vállalkozásnak, hogy a saját belátásod szerint és mások beavatkozása nélkül élhesd az életed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha volt is némi zavar rokoni, üzleti vagy szakmai kapcsolatodban, akkor ma közös nevezőre juthattok, de munkahelyi kedveseddel is remekül összedolgozhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb napot keresve sem találhatnál vállalkozásokra, műszaki kütyük beszerzésére, az internetes randivonalon pedig még megfelelő férjet is találhatsz magadnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője