Ma egész jól alakulhat a napot - Egymondatos horoszkóp: November 13.

2020.november.13.

Mivel a Mérlegben lévő Hold a reggeli órákban együttállásba kerül a Vénusszal, a nap kezdete a harmónia, a szerelem és a kiegyensúlyozottság jegyében telik. Ám amikor a Hold a nap első felében összekap a Plútóval és a Szaturnusszal, valaki ráléphet a tyúkszemedre. Ha megsértődsz, mert nem becsülnek meg, nem ártana felelősséget vállalnod azért, amit a kapcsolataidban kapsz. A nap második felében, amikor a Hold már a Skorpió jegyében halad és együttállásba kerül a Merkúrral, könnyen szerezhetsz hitelt, szexi meglepetések is akadnak a tarsolyodban, de szükségét érzed annak, hogy éreztesd hatalmadat és ellenőrzésedet a környezeted felett.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerelemből házasság lehet, de még éretlen vagy egy tartós kapcsolatra - szexualitásod mélyén pedig olyan titkok rejlenek, amelyeket senkivel sem akarsz megosztani.

Bika (04. 21-05. 20.) Beleszerethetsz egyik kollégádba vagy az orvosodba, de ha abban reménykedsz, hogy ez a pasi komolyan érdeklődik irántad, egy elutasítás talán észhez térít.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A flörtölés ma a szerelem határát súrolja, de az igazán komoly igények súlya nélkül, azt viszont ne engedd meg, hogy egyik üzletfeled a tested fölött rendelkezzen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha netán azt akarod tudni, hogy a párod hozzájárul-e a közös otthon megteremtéséhez, vagyis egy fedél alatt akar élni veled, akkor el kell fogadnod a feltételeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nem feledkezhetsz meg egy fontos szabályról: ha szakmai vagy üzleti kapcsolatot akarsz építeni, alkalmakat kell teremteni a hasznos eszmecserékre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új pasid vagy pénzforrásod van, és a barátnőddel indulsz bevásárolni, ő rájátszhat arra az érzésedre, hogy szükséged van még néhány új ruhára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha reggel meglátogatod egyik kolléganődet, találkozhatsz egy valamirevaló pasival, pénzügyekről viszont remek manipuláló-művészként tárgyalsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz házasságot kötni, akkor próbáld meg kíméletesen közölni a pasiddal, de jól jársz, ha üzlettársad tartja kapcsolatot a külvilággal helyetted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem szabad elbátortalanodnod, ha a célszemély nem mutat azonnal testi vonzódást irántad: ami kezdetben barátságként indul, később szerelemmé alakulhat át.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma betoppanhat az életedbe egy munkahelyi románc, egyik barátnődnek pedig hálás lehetsz egy állásért, vagy azért, mert ízelítőt ad neked szakmai tudásából is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tiltakozol, ha cégedet kedvenc városodban kell képviselned, de eleged lesz valakiből, aki manipulálni akar, és rafinált trükköket használ fel ellened.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán egy kicsit aggódsz kapcsolatod jövője miatt, ami mostanában csak a szexből meg a közös vállalkozásból állt, hiszen a szex és a pénz nem minden…

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.