Ma egy jól fizető ajánlatot kaphatsz - Egymondatos horoszkóp: február 25. kedd

2020.február.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A harmonikus Nap-Mars fényszög hatására aktivitásunk, segítőkészségünk, becsvágyunk, teljesítményünk, fizikai energiánk a csúcson lesz, és elegendő magabiztossággal rendelkezünk ahhoz, hogy kellő határozottsággal érvényt szerezzünk érdekeinknek. Mivel a Nap a Halakban, a Mars pedig a Bakban tartózkodik, habozásunk nem tűnik el teljesen, de megérzéseinknek, kreativitásunknak, kitartásunknak, szorgalmunknak és remek stratégiai képességünknek nagy kereslete lehet a legkörmönfontabb vállalkozásoknál is.

Ma egy jól fizető ajánlatot kaphatsz - Egymondatos horoszkóp: február 25. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egyik ügyfeled, a párod vagy a főnököd a segítségedet kéri valamiben, ne hárítsd át másra a munkát, segíts, hiszen ahhoz, hogy kapj, először adnod kell.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai napra szóló jelszavad ez: ahol az akarat és az együttműködés, ott az út is, ezért a baráti, családi vagy rokonai kapcsolataidat érdemes lenne szorosabbra fűznöd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy jól fizető ajánlat érkezhet, de az sem kizárt, hogy szakmai előrelépésre van kilátásod, ám ha meghúzod magadat, azokat erősíted, akik leértékelnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Időnként elkerülhetetlen, hogy erélyesen lépj fel, ha boldogulni akarsz a hivatásodban, vagy az üzleti életben - ma ne hagyd magadat lerohanni vagy félreállítani!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg vagy győződve munkád fontosságáról, okvetlenül támadnak ötleteid a teljesítményed javítására, a jobb teljesítmény pedig jobb fizetéshez vezet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel nincsen olyan ember, aki tökéletesen önellátó és önálló lenne, rá kell ébredned, hogy szükséged van partnered és mások együttműködésére, támogatására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne aggódj az állásod miatt, ám ha egy igáslónak is sok lenne, amit mostanában összehajtasz, ez nemcsak a saját nyugalmadat, de még a családodét is tönkreteszi.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tekintélyt harcolsz ki, tevékenykedsz, ügyesen képviseled érdekeidet, de állásváltoztatásra, felvételi interjúra, pasivadászatra is alkalmas a mai nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi vagy otthonoddal kapcsolatos ügyekben szép eredményt könyvelhetsz el, és egy családi összejövetelen nagy sikere lehet igényes ajándékaidnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Lakáskörülményeidben, anyagi helyzetedben előrelépést jeleznek a csillagok - szeretőd vagy titokzatos üzlettársad pedig szilánkokká törheti a jégpáncélodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Aki tudja, hová tart, nagyobb sikerekre számíthat szakmai vagy pénzügyi fronton, mint aki csak arra vár, hogy a környezet szállítsa neki a jó lehetőségeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma rendkívül előnyös döntést hozhatsz, kedvező feltételeket teremthetsz hivatásod sikeresebb gyakorlásához, ráadásul pénzhez és protekcióhoz is juthatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője