Ma egy kis diplomáciai érzék nem árt - Egymondatos horoszkóp - április 27. péntek

2018.április.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a harmonikus Mérleg-Hold és az Ikrek-Vénusz rezgések hatására a szinglik valószínűleg búcsút inthetnek szabadságuknak, bár ez inkább a pozitív oldalra írható, és nem tekinthető veszteségnek. A mai nap kedvez a nyilvános szereplésnek, de mivel a nap második felében a Holdat a Szaturnusz és a Merkúr is támadja, eluralkodhat rajtad a döntésképtelenség, de az sem kizárt, hogy valaki alaposan kioszt. Bölcsen teszed, ha nem bonyolódsz hangos szóváltásba, inkább kérdőre vonod korholódat és megpróbálod egy csipetnyi diplomáciával leszerelni.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy valakinek mindig lesz valami kifogása az ellen, amit csinálsz, de lesd az alkalmat, hogy véletlenül összefuss valakivel, akit már jó ideje csodálsz!

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz szétválasztanod a munkát és a szórakozást, ezért oda menj, ahol hasznos ismeretséget köthetsz, de ne emlegess föl a kedvesednek régi pénzügyi baklövéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valakit mosolyra tudsz bírni, nyertesnek tekintheted magad a szerelmi játszmában, de azon is elgondolkozhatnál, vajon nem túl magasak-e az elvárásaid.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, környezeted, rokonaid nem adnak elég támogatást akkor se kapaszkodj bele másokba, de igyekezz diplomatikusan elsimítani minden félreértést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében komolyabbra fordulhat egy laza, kötetlen viszony, de bármily ellenállhatatlan vagy, még érhet váratlan bosszúség, ha elbízod magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz, ami csak nagyon ritkán fordul elő veled, nem nagy baj, ha kivételesen megleped magad valamivel, ami örömöt szerez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár az ágyban és egy kiruccanás során is minden tökéletesen működik, este mégis úgy tűnhet, bármit teszel vagy mondasz, a párod mintha nem értene meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fontos találkozásra és anyagi előnyökre van kilátásod, ám ha újból és újból meg kell küzdened az igazadért, az értelmetlen szócséplés hamar elkedvetleníthet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvet érzel ahhoz, hogy nagyot bulizz a barátaiddal; afelől sincsenek kételyeid, hogy vajon a megfelelő emberrel jársz-e, csupán nagyobb szabadságot szeretnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Folyadékszükségletedről ne feledkezz meg, hiszen a bőröd az, amit kedvesed dicsérni szokott, este viszont igyekezz pontosan behatárolni, mi az, ami bosszant.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A helyzetet nem te, hanem a pasid oldja meg: fejmosásra számítottál, ehelyett kedvességet, figyelmességet kapsz, a közös kiruccanás pedig igazán jól sikerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Előszeretettel bonyolódsz a pasiddal laza csevegésbe, hogy a végén egészen személyes kérdésekkel lepd meg, vagy kiszedj belőle néhány üzleti információt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője