Ma egy kissé könnyelműen bánsz a pénzzel - Egymondatos horoszkóp: november 11. hétfő

2019.november.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő Nap és a hátráló Merkúr együttállása óva int attól, hogy hitelből költekezz. Rossz tárgyalási pozícióban ezeken a napokon legfeljebb csak manipulálhatsz. Mielőtt egyetlen vasat is kölcsönzöl, győződj meg arról, nincs-e arra lehetőséged, hogy a józan eszed segítségével boldogulj. Ha az egyik bank elutasítja a kölcsönigényedet, nem túl valószínű, hogy egy másik elfogadja. Ha nem értesz az adóügyekhez, ne tiltakozz, amikor a kedvesed vagy egyik rokonod a nyakadra küld egy adószakértőt. Ha tévedésből meggyanúsítottál valakit, kérj bocsánatot!

Ma egy kissé könnyelműen bánsz a pénzzel - Egymondatos horoszkóp: november 11. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Beleveted magad az üzletkötésbe, ám ha egy pénzügyi tárgyalás során nem kapsz egyértelmű választ, törődj bele, hogy időbe telik, míg körvonalazódnak a dolgok.

Bika (04. 21-05. 20.) A férfiak az orrodról leolvassák, hogy nincs pénzed, és ha mostanában is a pasid pénzére hajtasz, egyre jobban megszilárdul a kiszolgáltatottságod, kishitűséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a rendkívüli helyzeteket sikeresen oldod meg, lehet, hogy egy válságmenedzser veszett el benned – ha így van, akkor még nincs késő változtatni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma egy kissé könnyelműen bánsz a pénzzel, de az sem kizárt, hogy az anyagi megfontolások a legfontosabb feltételei és összetevői párkapcsolatodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Józan megfontolásra lesz szükséged, ha anyagi helyzeteden javítani akarsz, de mielőtt pénzt fektetnél be egy ingatlanba, kérd ki hozzáértő emberek tanácsát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Van néhány vitával zárult ügyed, melyeket ma lesz alkalmad elrendezni, de békélj meg azokkal, akiknek a tanácsa segítségedre lehet bizonyos helyzetekben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne akarj lépést tartani gazdag barátaiddal, és ha egy szerződést vagy pénzügyi megállapodást kell aláírnod, próbáld meg elhalasztani a 20-át követő időszakra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kegyetlen játszma folyik a hivatás és az üzleti élet terén, amelyben te is részt veszel: nem kíméled sem magadat, sem másokat, ha el akarsz érni valamit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne nyilváníts véleményt, ne higgy el mindent másoknak, és ha a beteges gyanakvás ragályos, akkor a párodnak vagy főnöködnek sikerült megfertőznie.

Bak (12. 22-01. 20.) Most kell annak az ügynek a végére járnod, amelytől hasznot remélsz, de most csapatmunkára lesz szükség - ha nem te vezeted a sort, ez ne vegye el a kedvedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hitvesed révén kedvező állásajánlatra számíthatsz, de ha a főnököd vagy üzletfeled tévesen ítél meg, vagy elhallgat előled valamit, nézz szembe a problémákkal.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pároddal külföldön akartok dolgozni, megéri beiratkoznotok olyan iskolába, ahol idegen nyelven folyik az oktatás, mert nem szabad lemaradnotok.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője