Ma eljöhet az áttörés - Egymondatos horoszkóp - február 18. kedd

2020.február.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Délelőtt a Nyilas jegy végén haladó Hold átlép a Bak jegyébe, ahol ebédidőben együttállásba kerül az erős pozícióban lévő Marssal, délután és az esti órákban pedig háromszöget zár be a Bika-Uránusszal: nő létedre ne riadj vissza attól a gondolattól, hogy "bármit elérhetek", "sikeres vagyok"! Ha becsvágyó és céltudatos vagy, hivatásodban elérhetsz bizonyos pozíciót. A felelősség- és a kockázatvállalás meghozhatja a szakmai vagy üzleti áttörést. A karrier mellett viszont nem lesz könnyű megszervezni a magánéletet. Ne terheld túl a térdedet és az ízületeidet, de mindenképpen fogyassz sok gyökeres zöldséget!

Kos (03. 2l-04. 20.) Mivel ma a siker számodra a legfontosabb érték, könnyen felingerelnek mások laza normái, de a nap második felében jövedelmező megbízást csíphetsz meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Elnyerhetsz egy külföldi ösztöndíjat, bebizonyíthatod, hogy önállóan is képes vagy megállni a lábadon, céljaid elérésében ma semmi és senki nem gátolhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzügyi válság ellen a megoldás az eladások növelése és a kölcsönvett pénz visszafizetése - kölcsön helyett inkább a saját munkádat fizettesd meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, házasságban ne védekezz, ne kerüld a nyílt összeütközést, és ha meg akarsz szerezni egy bizonyos pozíciót, tanuld meg érvényesíteni az érdekeidet!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az önbecsüléshez önfegyelemre és kiemelkedő teljesítményre van szükséged, de ha nekilátsz elvégezni egy koncentrációt igénylő feladatot – ez is teljesítmény.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még ha nem sportolsz is, azért még megnézheted, mivel töltik idejüket a pasik a konditeremben - leendő párod vagy üzletfeled talán fanatikus híve a testépítésnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rajtad múlik, hogy az a feszültség, amely puskaporossá teszi a levegőt, égzengéssé robban-e, vagy önuralommal eloszlatod a házi békét fenyegető veszélyt.

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha meg vagy győződve elképzelésed helyességéről, tarts ki mellette, meglátod, hogy mások is elismerik ötleted értékét – csak egy kis időre van szükségük ehhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párválasztásodban mostanában lehet némi gazdasági érdek, ám ha saját vállalkozásba akarsz belekezdeni, próbáld megtudni, hogy annak elindítása mibe kerül.

Bak (12. 22-01. 20.) Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, feszültségedet ne a szeretteiden vezesd le, de ha fontos számodra a változatos szerelmi élet, akkor merj kockáztatni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fogalmazd meg világosan az ambícióidat, de ha töredezett a hajad, sopánkodás helyett keresd fel a város legmenőbb frizőrjét, és csináltass magadnak új frizurát!

Halak (02. 20-03. 20.) Régi kedves ismerősöd vagy egyik támogatód kér randevút tőled, az ismerkedésre pedig az a legjobb módszer, ha megkéred őt, mutasson be valakinek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője