Ma előnyös állásajánlatok fokozzák örömödet - Egymondatos horoszkóp - június 19. kedd

2018.június.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A harmonikus Merkúr-Jupiter rezgések ma derűs, bizakodó hangulatról gondoskodnak. Ezeken a napokon könnyen megy a meggyőzés, jó hírekre, előnyös ajánlatokra számíthatsz, és a nehéz vizsgáktól sem kell most tartanod. A bolygók utazási, hivatalos és jogi ügyekben is kedvező fordulatról gondoskodnak, de még a tervbe vett vízparti nyaralást is érdemes erre a hétre időzíteni. Ez az aspektus kedvez a szerződés- és üzletkötéseknek, a fontos megbeszéléseknek, a kommunikációnak, ráadásul kölcsönösen előnyös megállapodások is születhetnek.

Ma előnyös állásajánlatok fokozzák örömödet - Egymondatos horoszkóp - június 19. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ingatlan-bizniszed kifizetődő lehet, ha lakást szeretnél bérelni, fantasztikus ajánlatra bukkanhatsz, ha pedig kölcsönre van szükséged, biztosan megkapod.

Bika (04. 21-05. 20.) A kölcsönös érdekeket szem előtt tartva, üzleti terveidnek könnyen megnyerhetsz másokat, és ha kellesz egy jómódú ügyfelednek, akkor belemész a kapcsolatba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha béremeléssel vagy egy új állással kapcsolatos hírt vársz, a mai nap elhozhatja - ha először teszed be a lábad a munkahelyedre, valakinek megakad rajtad a szeme.

Rák (06. 22-07. 22.) Jelentős nap a jövődet illetően: sikeres tárgyalások, szerződéskötések, előnyös állásajánlatok fokozzák örömödet, ráadásul egyik kollégádra is nagy hatással vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavar támad a családi kapcsolataidban, az első kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy vajon nem mulasztottál-e el a pozitívumokra összpontosítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel csodálatos módon ráérzel főnököd szándékaira, előnyös megállapodást köthetsz, s egy fontos esemény lehetővé teszi, hogy ismét találkozz Vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencse kísér, ha új állásra vagy jól fizető megbízatásra van szükséged, olyan ajánlatot kapsz, ami anyagi helyzetedet rendbe hozza, ha nem is véglegesen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rámenős üzletasszonynak bizonyulhatsz, vállalkozásodat kiterjesztheted külföldre, de szerezz diplomát vagy frissítsd fel nyelvtudásodat külföldön!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzről van szó, hagyd a kezdeményezéseket inkább a párodra, mert kevésbé sikerülnek a dolgaid, mint máskor, viszont könnyen belelátsz mások titkaiba.

Bak (12. 22-01. 20.) Több meghívás közül is válogathatsz, bármelyik jobb társaságba betoppanhatsz, de akkor érzed magad nyerőnek, amikor egy közösség szárnyai alá kerülsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kivívhatod főnököd, megbízóid és kollégáid elismerését, egy új, zsíros állás is az öledbe hullhat, s valaki a munkahelyeden végre észreveszi benned a nőt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ebben az időszakban alighanem jó néhány hivatalos útra kerül sor, amit persze összeköthetsz a pihenéssel és a szórakozással is, de jogi ügyben is mázlid lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Tombol a szerelem? Selena Gomez és Benny Blanco randijánál garantáltan nem látsz édesebbet

Tombol a szerelem? Selena Gomez és Benny Blanco randijánál garantáltan nem látsz édesebbet

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője