Ma eseményekben gazdag napod lesz - Egymondatos horoszkóp - április 22. hétfő

2019.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Húsvéthétfőn a Nyilasban lévő Hold reggel még barátságos fényszöget zár be a Kos-Merkúrral, este viszont szembenállásba kerül az Ikrek-Marssal: akiket kellemes szerelmi fuvallatok érintettek az elmúlt napokban, azok este viharokat élhetnek át. Ha a párod házon kívül keresi a boldogságot, vagy cseréld le, vagy köss ki egy szolidabb, megbízhatóbb darab mellett. Kapcsolatodat viszont csak akkor érezheted kielégítőnek, ha hiányzik belőle a birtoklás, a letelepedés és a túlságosan szoros összetartozás igénye.

Ma eseményekben gazdag napod lesz - Egymondatos horoszkóp - április 22. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvező időpont kapcsolattartásra és utazásra, de egy vadidegen pasival mégsem kezdhetsz útközben szerelmi kalandot, hiszen nem tudhatod, mi a valódi szándéka.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne érezz bűntudatot, ha a párod rád költi a pénzét: a "ki-ki –fizesse- a- magáét"- rendszer rendjén való barátok közt, de nincs keresnivalója egy intim kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne vezess autót veszélyes útszakaszon, de nem először fordul elő veled, hogy párod kérdőre von: hol jártál az este – naná, hogy zavarba jössz a kérdés hallatán.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kimerült vagy, kuszák a gondolataid, figyelmed szétszórt, ne erőltesd, ami nem megy, este pedig ne foszd ki a hűtőszekrényt, mert rémálmaid lesznek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vendégeket vártál, de csak a kedvesed toppanna be, mosolyogj rá, s közöld, hogy rokonaid mégsem látogatnak meg, és az egész estét kettesben tölthetitek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ünnepek nem csak arra jók, hogy ellásd a családot és teleedd magad, hanem arra is, hogy későn kerülj ágyba, s így holnap teljesen használhatatlan legyél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap arra való, hogy ismerkedj, tanulj, kirándulj, de nehéz lesz valakit elérned telefonon, és egyáltalán nem biztos, hogy visszahív téged az, akit kerestél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ahelyett, hogy lépre mennél egy kétes hírű cégnek, jobban jársz, ha egyszerűen a pokolba küldöd egyik kollégádat vagy megbízódat az ajánlatával együtt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem véletlenül kerül sor csúnya veszekedésre vagy szakításra pimasz, gátlástalan pasiddal: túl sokáig vette igénybe a türelmedet, de este megkapja érte a számlát.

Bak (12. 22-01. 20.) Nemcsak a munkahelyi teendők miatt vagy ilyen feszült, hanem azért is, mert úgy érzed, társadból hiányzik az igény, hogy megossza veled az életét, problémáit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Eseményekben gazdag napod lesz, talán vendégségbe vagy hivatalos, de az a kilátás, hogy hosszabb távra a párodhoz láncold magad, rettegéssel tölt el,

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid miatt vesztetted el az állásodat, aztán nagy kegyesen felajánl pár napi munkát, ráadásul elvárja, hogy megköszönd, ne igyekezz "jól" viselkedni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője