Ma este meggyűlhet a bajod valakivel - Egymondatos horoszkóp: február 16.

2021.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Kos jegyében jár, ahol a reggeli órákban a Vízöntő-Vénusszal barátkozik. Délutánig, amikor a Holdat már a Bak-Plútó támadja, minden esélyed megvan arra, hogy hírnevet szerezz különleges alkotásaiddal, és abba a társaságba is bekerülj, amely mostanáig zárva volt előtted. Lehet, hogy eddig élvezted a függetlenséget, de most még az is megeshet, valamelyik régi barátod vonzereje kezd hatni rád. Aktivitásod fokozódik, de este meggyűlhet a bajod valakivel, aki rangban fölötted áll - érzelmi vihar, hatalmi harc készülődik. Fölös energiádat, haragodat próbáld meg sportolással vagy szexszel levezetni. Bármilyen fizikai erőpróbán nyerő lehetsz, viszont érzékeny a fejed, a szemed.

Ma este meggyűlhet a bajod valakivel - Egymondatos horoszkóp: február 16.
Fotó: Getty Images/Montázs: Szeiler Kíra

Kos (03. 21-04. 20.) Ha programot tervezel a haveroddal, azon töprengsz, hogyan férne össze a szerelem a barátsággal, de ha munkaadód nem akar fizetni, a sarkadra kell állnod.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó közérzeted bokros napi teendőid tudomásulvételével elpárologhat, de ha egyik kollégád könnyedén veszi a munkahelyi etyepetyét, vedd te is könnyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amit egyedül nem érhetsz el, az sikerül kapcsolataid révén, de az esti órákban ne hagyd, hogy egyik barátnőd megpumpoljon, vagy azt tegye veled, amit akar.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne ijedj meg, ha főnök hívat: üzletemberekkel kell találkoznod, de nincs semmi kedved hozzá, hogy e megerőltető nap után még nehezen kezelhető pasiddal is törődj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kapcsolataidban néhány közös ügyben egyetértésre lehet jutni, és ha egy online-konferencián magasra teszed a lécet, akár még a főnöködet is célba veheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy ütős üzleti tervvel áttörést érhetsz el, de jutalékra még ne számíts, ám ha egy ajánlat nagyszerűen hangzik, talán titkárnő-asszisztensnek jelentkezel valaki mellé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered értékeli, ha feltalálod magad egy kellemetlen helyzetben, de ha párkapcsolatodból hiányzik a bizalom, este csak a testeteket osztjátok meg egymással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod igyekszik megőrizni függetlenségét, viszont nem ártana megkérni kollégáidat és rokonaidat, hogy tájékoztassanak a rólad szóló visszajelzésekről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól indul a nap, partnered egy kellemes hírrel ébreszt, de az sem kizárt, hogy különleges randevúra készültök, csak egy pénzügyi kockázatra ne hagyd magad rávenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered szerint a konyhában és a hálószobában a helyed, nem pedig a cégvezetésben, akkor a felszín alatt lappangó haragod sértődékenység formájában ölt testet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden nem számít főbenjáró bűnnek, ha nő létedre gondolkodni mersz, és ha egyik megbízódat érdekli az ajánlatod, hízelegj neki egy kicsit.

Halak (02. 2-03. 20.) Ha a pasid azt feltételezi, hogy képtelen vagy a pénzzel bánni, és mihamarább szeretné áttekinteni a pénzügyi dolgaidat, még ma nézzétek át a könyvelést.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője