Ma felejtsd el a logikus gondolkodást - Egymondatos horoszkóp: február 4. kedd

2020.február.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a Hold az Ikrek jegyében jár, s délután harmonikusan illeszkedik a Vízöntő Naphoz, szokatlanul kíváncsi vagy, szívesen mozdulsz ki otthonról, de szellemi frissességedet és alkotó erőd áramlását is érdemes kihasználni. Mindenféle kommunikációra, tárgyalásra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. Ápold baráti és rokoni kapcsolataidat, művelődj, de ne kezdj nagy koncentrációt igénylő tevékenységbe. Az esti órákban, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, zűrös helyzetekbe keveredhetsz, megfeledkezhetsz fontos dolgokról - annál is inkább, mert a Merkúr tegnap már belépett a logikus gondolkodást nélkülöző Halakba.

Ma felejtsd el a logikus gondolkodást - Egymondatos horoszkóp: február 4. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásokat, a levelezést, találkozz a barátaiddal, de ne dőlj be gyanús ajánlatoknak, és ne hagyd, hogy valaki értékes adatokat szedjen ki belőled!

Bika (04. 21-05. 20.) Délután pénzért dolgozol, de beszélned kellene élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bárkit megtréfálhatsz, de a főnöködet kerüld el, mert ő az egyetlen, aki nem érti a tréfát, s akadhatnak persze olyan dolgok is, amelyekről nem beszélhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Nyomaszthat a kommunikáció és a személyes érintkezés hiánya, de annyira visszavonultan élsz, hogy rokonaid mindenfélét összehordanak, titkokról pusmognak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, és későn érsz haza, s azon kapod magad, hogy a barátnői köröd igencsak beszűkült, vagy elsodródtatok egymástól, akár fel is hívhatnád őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudod, milyen felszínesek azok a viszonyok, amelyek a szexen alapulnak, mégis ágyba bújsz egy nagy dumás alakkal, de a bizalmaddal ne ajándékozd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzéseid elfojtásával vagy racionalizálásával megpróbálod elfelejteni érzelmi problémádat és lelkifurdalásodat, amely pedig lehetővé tenné az önkorrekciót.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kapkodj, csak hogy befejezhess valamit, ne autókázz a városon kívül, de ha rossz néven veszed kollégáid vagy rokonaid tréfáit, önmagadban keresd a hibát

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet a másik kihasználásnak tart, vagy felkeltheti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja az anyagi érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy nagy dumás pasiban előbb meg kell bíznod, mielőtt meghívnád az otthonodba, de a munkahelyeden ne csússzon ki a szájadon olyasmi, ami bajba sodorhat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője