Ma felszabadíthatod a gátlásaidat - Egymondatos horoszkóp - szeptember 7. szombat

2019.szeptember.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó háromszöge ezen a hétvégén kedvez a cégalapításnak, az állásvadászatnak, munkahelyi és anyagi biztonságod megteremtésének. Gátlásaid felszabadítása gyökeresen megváltoztatja szerelmi és szexuális életedet, kiegyenlítheted adósságaidat, de a Merkúr és a Neptunusz szembenállása miatt az illúziók és álmok világában élsz, és emiatt szaporodhatnak a félreértések, hazugságok és a kommunikációs problémák. Vigyázz, mert szavaidat kiforgathatják, hanyagságod, hiszékenységed miatt veszteség és csalódás érhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Könnyen boldogulsz az üzleti életben, kollégád vagy főnököd vonzereje sem hagy hidegen, de csalódott leszel, ha rájössz kollégád vagy ellenfeled szélhámosságára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megismertél egy remek pasit, ne zárkózz el a házassági ajánlata elől, de eszedbe se jusson elhódítani munkatársadat vagy gyerekkori barátnődet a társától.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pompás nap összeköltözésre, adósságaid rendezésére, de kerüld az anyagi és szexuális függőséget, s számíts rá, hogy blöffjeid, mint egy hólyag, szétpukkannak.

Rák (06. 22-07. 22.) Bólogass elismerően, amikor a pasid olyan történetet ad elő, ami a dominanciáját támasztja alá, de ha nem tudsz hazudozás nélkül dicsérni, inkább hallgass.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jól kereső menedzserként nagyobb összeget vihetsz haza, kérhetsz fizetésemelést, de kerüld az élősködőket és vigyázz, mert ma mindenütt tolvajok lapulnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megkaphatod azt a pasit, akitől azt a boldogságot, pénzt és szexuális kielégülést kapod, amit megérdemelsz, de egy túl jól hangzó ajánlatot ne vegyél komolyan.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik rokonod vagy titkos szeretőd megpróbál megkopasztani, vess véget ennek a játszmának, kerüld a sarlatánokat, és ne kockáztasd a megbízhatóságodat!

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tetszik neked egyik barátod, vagy valaki a társaságban, mutasd ki, hogy érdeklődsz iránta, de ne panaszkodj arról, milyen aljasul bánt el veled az exed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátod vagy protektorod által felkínált lehetőség nagyon fontos karriered és anyagi biztonságod szempontjából, de lépj ki a család áldozatának szerepéből.

Bak (12. 22-01. 20.) Éj a hatalmaddal, ha főnököd vagy megbízód elfogadja a feltételeidet, a testi kapcsolatot se halogasd, de vigyázz, mit mondasz, mert egy szócsatában alulmaradsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyümölcsöző családi vállalkozást építhetsz ki, de ha fenntartásaid támadnak valakinek a becsületességét illetően, kerüld el, mert csak veszteséget okozna neked.

Halak (02. 20-03. 20.) Társulás egyre fontosabbá válik, üzletkötésnél a szexepiled lehet a legfontosabb ütőkártyád, feltéve, ha környezeted nem tart becsavarodott álmodozónak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője