Ma fény derülhet kettős életedre - Egymondatos horoszkóp: június 11. kedd

2019.június.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Ikrek jegyében lévő Nap szembenállásba kerül a Nyilas-Jupiterrel, külföldi utazásod csalódást okozhat, és ne legyen olyan fontos senki számodra, hogy szabálytalanságokba is belemenj miatta. Nem kizárt, hogy túlterheltség, mások arroganciája és felvágása, büntetés, mértéktelen elvárások, bírság vagy jogi probléma miatt bosszankodsz. Óvakodj a pazarlástól, legyél szerényebb, ám ha a párod meg akarja védeni függetlenségét, törődj bele, hogy lazítani akar egy kicsit a kapcsolaton. De az sem árt, ha felhagysz vitakészséged csillogtatásával.

Ma fény derülhet kettős életedre - Egymondatos horoszkóp: június 11. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha utazással töltöd a napot, jelentkezned kell a párodnál telefonon, hogy bármikor elérhető legyél, de tudás és erkölcsi érzék nélkül ma nem várnak rád babérok.

Bika (04. 21-05. 20.) Vedd kézbe költekezési szokásaid irányítását, ne vesd ki a hálódat milliomos pasikra, inkább élj úgy, hogy nem nyújtózkodsz tovább, mint ameddig a takaród ér.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jogi ügyekben zűrök, önmagadról, házassági tervedről túlzó elképzeléseid vannak, ám ha megszegted hűségesküdet ma fény derülhet kettős életedre.

Rák (06. 22-07. 22.) Szakmai, pénzügyi kapcsolataidban kiéleződnek az ellentétek, de ha még időben rájössz arra, hogy rokonban, munkaadódban nem bízhatsz, elkerülheted a csalódást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félrelépésre ma ne is gondolj, ám ha külföldi kedvesedről kiderült, hogy a világ több pontján is van egy-egy szeretője, ugye nem akarsz közéjük tartozni?

Szűz (08. 24-09. 23.)
Mivel a fölény, a mértéktelenség és a felfuvalkodott kebel ellenállást szül, ne akarj egy popóval több lovat megülni, és a családod miatt se veszítsd el a mértéket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen megszédít az elegáns csomagolás, talán észre sem veszed, hogy nincs benne semmi, de be kell látnod, hogy ballépésedért nem hibáztathatsz másokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma minden a pénz körül forog, de ha úgy költekezel, mint a nagymenők, partnered vagy jómódú szeretőd letilthatja a hitelkártyádat és az átutalásokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jogi ügyben, párkapcsolatodban rosszul áll a szénád, így minden leleményességedre szükség lesz, hogy a lehető legkisebb büntetéssel ússz meg egy kalandot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem kaptad meg a fizetésedet, ingoványos talajra tévedhetsz, ha nem tudod kivonni magad az alól a hatás alól, amit egy tisztességtelen ajánlat gyakorol rád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma lenyűgözhet a felső tízezer világa, de ha tudomást szerzel a párod nőügyeiről, nemigen leszel lojális vele szemben – kidobod a link szoknyavadászt.

Halak (02. 20-03. 20.) A tárgyilagosság csak előnyt jelent: könnyebb lesz józanul tekintened a világba, ha tudod, milyen dolgok hatására szárnyalsz, és milyen dolgok löknek a mélybe

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője