Ma fütyülhetsz a hétköznapi dolgokra - Egymondatos horoszkóp - július 29. szerda

2020.július.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Hold a kora reggeli órákban ugyan még megpróbálja beárnyékolni az Oroszlán-Nap ragyogását, de a Hold valamivel később már jegyet vált, a bizalmatlan Skorpióból átlép a Nyilas jegyébe, ahol az Oroszlánban haladó Nappal karöltve fesztelen, optimista viselkedésed aranyat ér.

A tüzes jegyben lévő Hold és a Nap befolyására mind a férfiak, mind a nők könnyen ráállnak partnerük lelkesedő hangulatára. Fogd rá a Nyilas-Holdra, hogy ma fütyülsz a közönséges hétköznapi dolgokra, nem érdekel, mi lesz a vacsora, vagy a padló mikor lett utoljára felmosva. Humorérzékeddel, képzettségeddel, őszinte és eleven természeteddel viszont te lehetsz a társaság középpontja.

Kos (03. 21-04. 20.) Nyáron még szenvedélyesebb vagy, mint bármikor, s ez segíthet, ha jó célra használod, kedvesed is besegít abba, hogy kalandos utazásnak lásd közös életeteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti módszereid eredményesek, érzéked van a jó befektetések iránt, a pasid pedig annyi meglepetésben részesít az ágyban, hogy már egy kis nyugalomra áhítozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma felkészülhetsz egy kis szerelmi hajtóvadászatra, de kedvesed nem fog sokat kérdezgetni téged, egyetlenegyszer sem kérdezi meg, akarsz-e a felesége lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne legyél elégedett a fizetéseddel, ha jó munkaerő vagy, de miért ne lenne jogod egy olyan estéhez, amikor élvezel egy ínyencségekből álló munkavacsorát?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Véleményed szerint egy főnöknek az íróasztala mögött van a helye, mégsem kell elvesztegetett időnek tartanod, ha a pasiddal elutazol egy üdülőparadicsomba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az a szó, hogy szórakozás, mostanában nem szerepel a szótáradban, de képes vagy olyan életszínvonalat biztosítani a családodnak, ami messze az átlag fölött van.

Ezekre a párkapcsolati tanácsokra van szükséged a csillagjegyed szerint

Ezekre a párkapcsolati tanácsokra van szükséged a csillagjegyed szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha mára továbbképzési program vagy baráti összejövetel ígérkezik, fogadd el, de befolyásos ismerősödet is megnyerheted az esti partin egy nemes ügy számára.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl optimista vagy, ami a pénzügyeidet illeti, ezért alaposan meg kell nyirbálnod a költségvetésedet, de érdemes lenne tanulmányoznod az akciós ajánlatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha eleget teszel külföldi megbízód vagy ügyfeled meghívásának, megkaparinthatod egy vegyesvállalat irányítását, az esti találkozás pedig kalanddá válhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek az a benyomása, hogy minden ügyet üzleti szinten szeretnél elintézni – csak este ne tegyél úgy, mintha nem érdekelne, hogy ő mit szeretne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Onnan tudod, hogy a pasid végre meg akar nősülni, hogy először elmondja egyik barátnődnek, mielőtt neked erre utaló célzást vagy házassági ajánlatot tenne.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy gyanakodva nézel minden vonzó munkatársadra, feltételezed, hogy mind csak futó kalandot akar – egyikük szándékai viszont tisztességesek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője