Ma hajlamos lehetsz a borúlátásra, az elutasítás - Egymondatos horoszkóp: január 10. vasárnap

2021.január.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében a Merkúr és a Szaturnusz együttállása kommunikációs zavarokra, kellemetlen kritikára, akadályokra, közlekedési dugókra, korlátozásokra és általában késedelmekre utal, de a technikai eszközök sem viselkednek jó barátként. Ne tűzz magad elé elérhetetlen célokat, ne kicsinyeld le eredményeidet, de ne vállalj munkát süllyedő hajóroncson! Keress új kihívásokat! Ha meginog a status quo, ha nem jön be az üzleti vagy szakmai terved, ne ódzkodj az átképzéstől, az újítástól. Hajlamos lehetsz a borúlátásra, az elutasítás és a provokáló véleményalkotás pedig nehezen gyógyuló sérelmek okozója lehet. Viszont olyan tevékenységekben ígér sikert ez a fényszög, amelyek megkívánják az eredeti, önálló gondolkodást és a csapatmunkát. Ha eleged van a rutinból és maradi főnökeidből, mostanában megpróbálkozhatsz a szabadúszással – egész sor lehetőség kínálkozik, melyeket érdemes lenne alaposabban is szemügyre venned.

Ma hajlamos lehetsz a borúlátásra, az elutasítás - Egymondatos horoszkóp: január 10. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem érted kolléga vagy barát letörtségét, de ha meghallgatod őt, s azt mondod, amit kell, megkapod a támogatást, amelyre terved megvalósításához szükséged van.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megszűnt a munkád és a bevételed, olyan ajánlatot kapsz, ami nehéz választás elé állít: talán a jövődről kell döntened és a tét nyomasztó súllyal nehezedik rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazás vagy üzletkötés meghiúsulhat, peres ügy miatt bosszankodhatsz; ám ha felkészülsz az akadályokra, így könnyebben birkózol meg velük.

Rák (06. 22-07. 22.) Kölcsönügylet vagy egy új adótörvény miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, s a szexuális örömök érdekében meg kell mondanod a párodnak, mit kívánsz tőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a partnered vagy barátod végre tudni akarja, hányadán áll veled, beszélj a lelkedet nyomasztó anyagi vagy szakmai problémáról, mert jó tanácsot kaphatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretnél együtt dolgozni a pároddal, és megkaptad a megpályázott állást, kezdd azzal, hogy legyenek önálló elképzeléseid, különben nagyon meg fogod bánni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a sors úgy hozza, hogy épp egy számítógépes programozóba szerettél bele, akinek esze ágában sincs családot alapítani, kigyógyíthatod agglegénységéből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonaid pénzt akarnak kihúzni a zsebedből, családi esemény nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, ráadásul a lakásodra vagy a számítógépedre is költened kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lerobbanhat a járgányod, túlzott igényeknek kell megfelelned, de főnököd vagy hitvesed kiszorítja belőled azt a színvonalat, amely megfelel az elvárásainak.

Bak (12. 22-01. 20.) Bevételi forrásod megszűnhet, egyik rokonod pedig önző alak, akit nem érdekel nehéz anyagi helyzeted, elvárja, hogy teljesítsd vele szembeni kötelezettségedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi viták helyett vigyél színt környezetedbe, de ha valaki visszaélt a bizalmaddal, kihasználta jóhiszeműségedet, keményíts be, és tudj nemet mondani.

Halak (02. 20-03. 20.) Még akkor se kerüld a párod és a rokonok társaságát, ha úgy érzed eltávolodtak tőled, mert ha büntetést kapnak, könnyen lehet, hogy vissza sem akarnak térni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője