Ma hajlamos lehetsz konfliktusokat kirobbantani - Egymondatos horoszkóp: Június 15.

2020.június.15.

A hét első munkanapján a Hold az aktív, függetlenségre vágyó Kos jegyében halad. A reggeli órákban, amikor a Hold keresztezi a Rák-Merkúrt, ha úgy érzed, hogy a családod függőségben tart, hajlamos lehetsz konfliktust kirobbantani. Ha szükségleteid kielégítéséről van szó, inkább erőszakoskodsz ahelyett, hogy legalább egyszer kimondanád, hogy "kérem". Vezetői adottságaidat kiélheted a politikában vagy olyan tevékenységben, amelyben magadhoz ragadhatod az irányítást. Ügyelj azért arra, nehogy természetes érvényesülési igényed átcsapjon agresszivitásba, vagy ott is fenyegetést feltételezz, ahol erről szó sincs. Szemgyulladás, ödéma ellen beválhat a hűtőmaszk. Jóllehet nem vagy egy konyhatündér, a befőzéssel ma gyorsan végezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nincs időd finoman fogalmazni, akkor se provokálj vitát, inkább kérj megértést, de rokonaid hiába igyekeznek beleszólni az életedbe, úgyis a magad útját járod.

Bika (04. 21-05. 20.) Gondolj bele, milyen rossz érzéseket, sőt bajt idézhetsz elő pletykálkodásoddal: a kavart pletyka miatti idegesség, önvád még fejfájást is előidézhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kizárólag az anyagiakat hajszolod, és ellenszolgáltatás nélkül szeretnél hozzájutni valamihez, akkor ennek fogod feláldozni családi és baráti kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) A szakmáddal és a családi eseményekkel kapcsolatban rengeteg elintéznivalód akad - lehet, hogy szereted a házimunkát, de ma inkább karrierre vágysz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma csalódást okozhatnak a barátaid, akikkel együtt szövögetted utazási tervedet, az ötleteidet pedig ne hagyd ellopni, találd meg a módját, hogy eladd őket!

Szűz (08. 24-09. 23.) Mérd fel, mennyi időt igényel egy szakmai vagy üzleti cél megvalósítása, mert ha hamarabb akarsz eredményt, mint lehetséges, elhibázott döntést hozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pasid örülne, ha nem dolgoznál, hanem inkább otthon maradnál, de neked nem tetszik az ötlet, hogy a szaktudásod helyett a konyhaművészeteddel kérkedj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem szereted a hétfőt, de a kezdeti nehézségek után belerázódsz olyannyira, hogy még a túlórázásra sem mondasz nemet, ám amikor zaklatnak, vágj vissza.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A szerelem, a randizás – bármilyen illúziórombolóan hangzik – pénz kérdése is, de ha a szerelmet nem kevered össze a szexszel és az üzlettel, nem fogsz csalódni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem vagy hajlandó meghajolni mások érvei előtt, több konfliktussal kell szembenézned, s talán észre sem veszed, hogy támadólag lépsz fel családoddal szemben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nagyon sok függ ettől a mai megbeszéléstől, ezért légy résen: ha megérzéseidre hallgatsz, s kivételesen nem az eszedre, tudod majd, mikor kell lépned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem vagy elég felkészült egy anyagi probléma megoldásához, kérj segítséget párodtól – lehet, hogy még a végső döntést is a pasid hozza meg helyetted.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről