Ma igazán bízhatsz magadban - Egymondatos horoszkóp - július 4. csütörtök

2019.július.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a Hold, a Mars és a Merkúr együttállása az Oroszlán jegyében egyértelműen arra utal, hogy hírnevet szerezhetsz, de nem szívesen élnél szegénységben vagy önmegtartóztatásban. Csak a csatabárdot ne akard előásni! Ha valahol megjelensz, rögtön az érdeklődés középpontjába kerülhetsz. Jelszavad: látni és láttatni magad, hiszen ezen nagyon sok múlik. Hódolhatsz a művészetek és szórakozások iránti vonzódásodnak, meggyőző képességedet és karizmádat is bevetheted, de meglehetősen kellemetlen tudsz lenni, ha a nap második felében, amikor a Holdat az Uránusz támadja, keresztezik az utadat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nemcsak önmenedzselési képességeidért, hanem kreativitásodért is elismernek, de hagyd, hadd beszéljen a kedvesed, hagyd, hogy végre vallomást tegyen.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha régóta szeretnél lakást venni, nézz utána néhány ajánlatnak, de a haragot és a stresszt ki kell iktatnod az életedből, hiszen csak felemészti energiáidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Eleinte talán elengeded a füled mellett rokonaid vagy barátaid pénzügyi tippjeit, de ha aztán gondolkodsz rajtuk, biztosan rájössz, hogy igazuk van.

Rák (06. 22-07. 22.) Használd fel baráti kapcsolataidat, ma jól jöhetnek, céged is nyereséges lenne, ha szövetkeznél egyik barátoddal, aki gyökeres változásokat tervez az üzletmenetben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Művészként, szónokként mágnesként vonzod magadhoz a közönséget, de legfőbb ideje egy mindent elsöprő kalandnak, különben teljesen besavanyodsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem tudod, honnan veszi a bátorságot a főnököd, hogy utasítgasson, és még azt a fáradságot sem veszi, hogy utasítását egy barátságos kérdéssel enyhítse?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha azzal töltöd a napot, hogy férjet vagy protektort keresel, igazán nem panaszkodhatsz, mert valaki, aki a társaság krémjéhez tartozik, felkerül a listádra.

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha sikerül elnyerned a felajánlott vagy megpályázott állást, már nem engedheted meg magadnak, hogy egy ideig csupán a családodnak és a párodnak élj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érdemes lenne befizetni egy társasutazásra, vagy külföldi konferencián részt venni a pároddal, "világutazó" Nyilasként pedig shoppingolj külföldön.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma törheted a fejed valami különleges vállalkozáson, de az sem kizárt, hogy a számítás sem áll távol tőled, és sikerül behálóznod egyik gazdag megrendelődet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új ügyfelet szerezhetsz, aki a hasznodra lehet - ugyanakkor alaposan megjárja minden Vízöntő, aki van olyan ostoba, hogy ujjat húzzon domináns párjával.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik munkatársad szenvedélyes szavaival felolvasztja tartózkodásodat, ünnepeljétek meg ezt a sikeres manővert egy hangulatos szórakozóhelyen!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője