Ma is csapatban az erő - Egymondatos horoszkóp - május 25. szombat

2019.május.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében lévő Hold a nap második felében a Jupiterrel barátkozik. Könnyen megy a csapatmunka, jól működő kapcsolatrendszered meghozhatja a régóta várt nyerő ajánlatot. Használd ki, hogy jó meglátásod van a nagyszabású, nemzetközi tervekhez! Mivel a legjobb eredményeket csapatban vagy valakivel együttműködve érheted el, ráadásul újító szellemed, kísérletező kedved és technikai adottságod is erőteljesen működik, a világhálón vagy a politikában egyesítheted ismerőseidet egy közös cél érdekében.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nem lesz gondod semmire, hiszen vendégségben töltöd a napot, talán a barátnőid is egy kis meglepetéssel készültek - szabadtéri sütögetést terveztek mára.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnél minél előbb végezni a munkáddal, amire hét közben nem volt időd, de ügyes szervezéssel mindenre jut idő, sőt még egy üzleti ajánlattal is foglalkozhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyakran nézegeted a térképet, olyan helyet keresel, ahol még nem jártatok soha a pároddal, és ha nagy utazásról álmodsz, máris kezdj hozzá a készülődéshez.

Rák (06. 22-07. 22.) Ilyen fontos üzleti döntés előtt kérd ki rokonaid véleményét, ne határozz egyedül, s főleg azonnal, de ha csak megcsillan a siker lehetősége, ne mondj nemet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha épp most vesz rá egy szabadgondolkodású pasi, hogy töltsd vele a hétvégét, ne habozz, ha úgy érzed, hogy a további várakozásnak nincs sok értelme.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig csak fogaskerék voltál a gépezetben, most a magad "úrnője" akarsz lenni, ehelyett viszont állandóan a barátnőid és a családod dolgaival foglalkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lelkesedéssel tölt el egy új hobbi vagy kapcsolat, ez nemcsak téged szabadít fel, hanem a párod is szabadabban fogja veled megosztani veled élményeit.

4 csillagjegy, akik túldramatizálják a dolgokat a párkapcsolatokban

4 csillagjegy, akik túldramatizálják a dolgokat a párkapcsolatokban

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szabadság iránti szükségleted kielégítésére hatástalan módszer a túlköltekezés, de valamiért kénytelen vagy igénybe venni családod vendégszeretetét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Néhány eredeti ötlettel felpezsdítheted környezeted kulturális életét, de számodra a legnagyobb dicséret az, hogy megkérnek, máskor is szervezz hasonló bulit.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megteheted, jótékonykodj, de ha ajándékba kapsz a párodtól egy feltűnő cuccot, ne sértsd meg, hallgass inkább orgonazenét, megnyugtató hatással van rád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabályokat nem muszáj betű szerint követned, de igénybe vehetsz protekciót, az est csúcspontját pedig az a parti jelenti, amelyen hírességek jelennek meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Félő, hogy ha túl messzire mész, és túlléped hatáskörödet, gyermeked, kedvesed vagy főnököd nem titkolja elégedetlenségét, de köszönd ezt saját magadnak!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője