Ma is fontos az önbizalom, de az önteltség sikertelenné tesz - Egymondatos horoszkóp - április 23. hétfő

2018.április.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlánban lévő Hold és a Kos-Merkúr ösztönzésére vezetővé vagy diktátorrá válhatsz, de akár mindkettővé. A siker fontos szerepet játszik az életedben, és az emberek azt kapják tőled, amire számítanak. Önteltséged viszont felbukkanhat a felszínre, élvezed, ha rivaldafényben tündökölhetsz, a párodtól pedig elvárod, hogy agyonkényeztessen. Tárgyalópartnereid, barátaid a kedvencükké fogadnak, élvezed, ha kitüntetheted őket nagyvonalú vendégszereteteddel. A mai napon csak a napozással vigyázz – nem feledkezhetsz meg bőröd védelméről.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyakran hagyatkozol az első benyomásra, így aztán olyan emberekben is csalódhatsz, akiket már régen ismersz, vagy nem kapsz megfelelő ellenértéket a pénzedért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nemcsak azért szerencsés ez a nap, új támogatókra találsz és rendkívül előnyös ajánlatot kapsz, de a megtorpanások után is újra meg újra képes vagy az újrakezdésre.

Rák (06. 22-07. 22.) Új helyzet a munkában, jutalmat, fizetésemelést kaphatsz, de szükséged lehet arra, hogy átképeztesd magad: nem árt, hiszen így új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha sokat vagy üzleti úton, sok embert is megismersz, de az egész gyakran annyit is ér: a legtöbbje ugyanis kereskedelmi utazó, akit vár otthon az asszony.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnöködnek tetszik gyorsaságod, dicsér is érte eleget, igaz, csak szóban, de talán közeleg az anyagi elismerés ideje is, kollégáid viszont csak törtetést látnak benne.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencsésen zajlik a találkozód, de ha a céged vagy egyik barátnőd exkluzív szerződést akar veled kötni, ez azt jelentené, hogy a jövőben csak neki dolgozol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Számos olyan lehetőség merülhet fel, amit nem szabad kihagynod: amihez csak nyúlsz, arannyá válik, szakmai és üzleti terveid viharos sebességgel teljesülnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásod sínen van, és ha elutazol, találkozhatsz valakivel, aki boldogan tenné forróvá az éjszakádat, fix, hogy még a szőnyegre is lekeverednétek az ágyról.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzletről tárgyalsz, megismerhetsz valakit, akinek a pénztárcája sem jelentéktelen, de vigyázz vele, nehogy a viharos temperamentumoddal ráhozd a szívinfarktust.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kérdésedre őszinte választ kapsz, talán éppen ezért jól gondold meg, mit kérdezel a párodtól, viszont próbálj meg kicsit frivolabb lenni, könnyed hangot megütni.

Halak (02. 20-03. 20.) Csodálod párod önbizalmát, és azt, hogy egy pillanatig sem kételkedik ötlete sikerében: ha az ügyfelek elégedettek a munkájával, úton-útfélen ajánlgatni fogják.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője