Ma jó benyomást tehetsz - Egymondatos horoszkóp - március 28. szombat

2020.március.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bika jegyében haladó Vénusz és a Bak-Jupiter harmonikus fényszögének köszönhetően még a hét végén is jó benyomást tehetsz munkaadóidra, érzéki élményekkel és egy kis luxussal kényeztetheted magad: különleges ínyencségekkel. Ez a konstelláció kedvez az üzletkötéseknek, az értéknövelő befektetéseknek, szerelmi kapcsolat törvényesítésének. Ráadásul új lehetőségeket is feltár, melyek külföldi cégekkel, távoli helyekkel, művészi tevékenységekkel vagy szakmai tanulmányokkal kapcsolatosak. A szerencsés véletlen pedig összehozhat valakivel, aki a jövőben akár a mentorod vagy szponzorod lehet. Alkalmas időpont, hogy előkészületeket tegyél például a későbbi esküvő kapcsán.

Kos (03. 21-04. 20.) Hivatásodban, pénzügyeiben nyerő helyzetbe kerülsz, új állást találhatsz, döntéseid nyereséget hoznak, de az sem kizárt, hogy horogra akad egy fizetőképes ügyfél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha életedben volt már olyan időszak, amikor a külkereskedelemben tevékenykedhettél sikerrel, akkor ez az, a vagyon pedig a vonzalmadat előmozdító tényező.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Azt hiszed, ha a társad vagy titkos szeretőd gazdag, akkor te is boldogabb leszel, de gondold át, vajon szerelem-e ez, vagy csak egyszerű számítás?

Rák (06. 22-07. 22.) A mai bolygóállás páratlan lehetőséget kínál hogy új embereket ismerj meg, s akinek bemutatnak, nagyvonalú, szerelmi és szakmai partnernek ideális lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Remek állásajánlat, és ha egyik szakmai vagy üzleti kapcsolatod érdekel, megismerheted a pasit oly módon, mely egyúttal üzleti és személyes stratégia is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozásod külföldi piacok felé terjeszkedhet, minden szerelmi, külföldi és üzleti ügyet áldás kísér, de mi lenne, ha a pároddal kipróbálnátok egy új hobbit?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kölcsönre van szükséged lakásvásárláshoz, családod, üzleti partnered vagy a szeretőd minden bizonnyal a rendelkezésére bocsátja a szükséges összeget.

Ez a 4 csillagjegy hajlamos leginkább a szorongásra

Ez a 4 csillagjegy hajlamos leginkább a szorongásra

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kapj fel egy dögös ruhát, mert még az is megeshet, hogy az öledbe pottyan egy nyeremény, megkérik a kezed, vagy örök hűséget fogadsz vágyaid tárgyának.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyobb bevétel a láthatáron, és mivel kollégáid vagy megbízóid ma könnyen megközelíthetnek, egy üzleti vagy szakmai barátságot is továbbfejleszthetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Amennyiben a művészet valamelyik ágában tevékenykedsz, sikeres időszaknak nézhetsz elébe, és ha eddig szingliként éltél, ma ezen a helyzeten is változtathatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel az élet túl rövid ahhoz, hogy főzésre pazarold az idődet, a világnak nem lesz vége, ha félkész ételt tálalsz fel a családnak, és nem állsz neki pepecselni.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkában, üzleti ügyekben sikerek, és a megfelelő kapcsolatok ebben az időszakban sokat segíthetnek karriered, népszerűséged és vállalkozásod fellendítésében.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője