Ma jó kommunikációs képességed szakmai sikert hozhat - Egymondatos horoszkóp: november 2. hétfő

2020.november.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első napján a Hold délelőtt a Bika jegyéből átlép az Ikrekbe: kényelem és nyugalom iránti vágyadat felváltja a kommunikáció, a levelezés és a kapcsolatteremtés igénye. Szükségét érzed az állandó intellektuális ösztönzésnek, okos és szórakoztató vagy, és mindent tudni akarsz a körülötted lévő világról. Mindenbe belevágsz, de hosszú távon nem könnyű lekötni a figyelmedet, pillangóként röpködsz egyik témáról a másikra. A késő esti és az éjszakai órákban a Hold és a Mérleg-Vénusz olyan kozmikus randevú feltételeit teremti meg, amelyben az intellektus érzelmekkel társul. Az Ikrek-Hold szállítja az ötleteket, melyeket a Vénusz ízléses formába önt. Mivel a Mérleg-Vénusz ösztönzésére tetszeni akarsz, legyen a Glamour a divatgurud!

Ma jó kommunikációs képességed szakmai sikert hozhat - Egymondatos horoszkóp: november 2. hétfő
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes kellemkedni megbízóiddal, megrendelőiddel, ha az a szándékod, hogy lecseréled a számítógépedet vagy az okostelefont ma az is megteheted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, este viszont valakit a bűvkörödbe vonsz kisugárzásoddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy ma élvezed a remeteéletet kellemes otthonodban, ám ha nincs szükséged társaságra, akkor egy udvarias telefonüzenet a legtöbb, amire számíthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, szívesen foglalkozol emberekkel, kedves, barátságos egyéniségedet pedig céltudatosan vetheted be a "szent" cél érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) A jó kommunikációs képesség a szakmai siker titka, mégis próbálj meg egy kicsit kedves lenni főnöködhöz, ki tudja, talán még meg is fejeli a kért fizetésemelést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos és kereskedelmi ügyek intézésére, vizsgára, utazásra ideális nap a mai, ám ha megkívánsz valakit, az esti órákban őt is megkaphatod, ha akarod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak elősorolod kívánságaidat, s azt hiszed, a sült galamb máris a szájadba repül, ám az éjszakát töltsd az üzletfeleddel, nehogy elveszítsd megrendelőidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy némi protekcióval mégiscsak életed nagy üzletét kötöd meg, de kissé túlbecsülöd a bájaidat, ha azt hiszed, hogy egy pásztorórát leánykérés követ.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban szükséged van változatosságra adott szakterületeden belül, de még soha nem fordult elő veled, hogy elengedted magad, és a pároddal élveztél egy estét?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha utazás közben megkívánsz valakit, akkor nyilván nem fogod vissza magad, hanem igyekszel meghódítani a választottadat, de az elkötelezettség elriaszt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nyereséges a boltod, akkor olcsón hozzájuthatsz egy ingatlanhoz egy olyan környéken, amely egyébként az anyagi lehetőségeidhez mérten túl drága lett volna.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője