Ma jó megérzéseid lesznek - Egymondatos horoszkóp - október 16. szerda

2019.október.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mai napon, amikor a Skorpió-Merkúr harmonikus fényszöget alkot a Halak-Neptunusszal, különösebb megerőltetés nélkül szerezhetsz meg olyan értesüléseket, amelyek segítségével megoldhatod problémáidat. Bátran szabadjára engedheted és munkára foghatod fantáziádat: nyerő ötleteid támadnak. Ezen a napon jól működnek a megérzéseid, ösztönösen tudod, kinek mit kell mondanod, és az ártó szándékot is könnyen felismered. Mivel olvasni tudsz mások gondolataiban, tárgyalásod, üzletkötésed sikerében is bízhatsz. Kereskedők, művészek és azok az emberek, akiknek a munkája a médiához kapcsolódik, jó szimatukból profitálhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Hatodik érzéked és tudatalattid üzenete éppen akkor jön a segítségedre, amikor üzletről tárgyalsz, vagy ki kell húznod magad egy pénzügyi vagy szakmai csávából.

Bika (04. 21-05. 20.) Még ha bosszant is, hogy partnered eláraszt tanácsokkal és információkkal, gondolj arra, hogy hasznodra válhat, ha tisztán látsz egy pénzügyi kérdésben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkával, szerződésekkel összefüggésben ne add át magad illúzióknak, de mozgósítsd a képzeleted és kreativitásod egy szakmai terv elkészítéséhez.

Rák (06. 22-07. 22.) Kreativitásod szárnyaló fantáziáddal párosulva lehetővé teszi, hogy művészként sikereket érj el, de ma a párodat is sikerülhet rávenned egy külföldi kiruccanásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családoddal egyezségre jutsz üzleti kérdésekben, de ha közös vállalkozásod létét csalás miatt fenyegeti veszély, helyzeted hirtelen bizonytalanná válhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Környezetedet elkápráztathatod az ötleteiddel, partnereddel, főnököddel és rokonaiddal támogathatjátok egymást, de az sem kizárt, hogy házassági ajánlatot kapsz.

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egészséged helyreállítására ne sajnáld a pénzt, munkádban dolgoztasd a fantáziádat, és ha állásra van szükséged, vedd igénybe rokoni kapcsolataidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Belelátsz mások gondolataiba, eszerint tárgyalsz; ma mindenekelőtt a művészek, kereskedők és a kreatív foglalkozást űzők számíthatnak sikerre, bevételre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feledd, minden, amit mondasz, ma felhasználható ellened, de ha rendszeresen meditálsz és vizualizálsz, a tudatalattid sok hasznos dolgot fog megsúgni neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Szakmai előmeneteled szempontjából fontos, hogy együttműködj azokkal a kollégákkal, akiknek a tanácsa vagy támogatása hasznos lehet kényes helyzetekben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól fizető állást találhatsz, de gondolj arra is, hogy az üzleti életben nagyon sok a figyelemelvonás, és a tévedések, hibák gyakran költségesnek bizonyulnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi utazáson, tanulmányon áldás van, megérzéseidben is bízhatsz, de az sem kizárt, hogy találkozol egy vonzó pasival, aki házassági ajánlatot tesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője