Ma jó pénzügyi tippet kapsz - Egymondatos horoszkóp - március 15. péntek

2019.március.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel éppen nemzeti ünnepünkön a Nap együttállásba kerül a hátráló Merkúrral a Halakban, mely jegyben "esésben" van, könnyen beleérzünk mások helyzetébe, de hajlamosak vagyunk az álmodozásra, és emiatt fennáll a veszély, hogy idealista vagy irreális meggondolások vezérelnek minket.

Ma jó pénzügyi tippet kapsz - Egymondatos horoszkóp - március 15. péntek
Fotó: giphy

Ma ne is keressünk logikus magyarázatot a dolgokra, ne követeljünk magunktól pontosságot, hagyjunk elegendő időt fontosabb döntéseinkre, inkább fogjuk munkára alkotó fantáziánkat. Ha fontos dolgokról kell tárgyalnunk, logika helyett inkább próbáljunk meg hatni a másik fél érzelmeire.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy érzed, a párod vagy egyik rokonod szándékosan kergetett lehetetlen helyzetbe, ne vond le túl hamar a végkövetkeztetést, várd meg, míg kitisztul a kép.

Bika (04. 21-05. 20.) Baráttól jó pénzügyi tippet kapsz, de ha a kreativitásodból akarsz megélni, akkor csak mások tehetnek sikeressé, ezért igyekezz támogatókat szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha olyan információt kapsz, amelynek nem nagyon örülsz, le kell nyelned a keserű pirulát, de ne hagyd, hogy a családi kupaktanács döntsön helyetted.

Rák (06. 22-07. 22.) Amennyiben utaznod kell, vagy anyagi ügyekben kell eljárnod, legyél gyakorlatias, még akkor is, ha a dolgok nem egészen az elvárásaid szerint alakulnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ami az üzleti és adózási ügyeket illeti, a dolgok ma nem olyanok, amilyennek kinéznek, és ha megoldatlan kérdések maradnak, nem születik megállapodás.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem volna éppen nagy baj, ha az ünnepen összeszednéd a gondolataidat és eldöntenéd, kitől mit akarsz, de elsősorban önmagaddal kellene tisztába jönnöd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel képtelen vagy megtalálni a hangot barátaiddal és rokonaiddal, csak akkor válaszolj, ha kérdeznek - tartsd meg az ötleteidet, akkor nem sülhetsz fel velük.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kreatív gondolkodás nyomán érdekes lehetőségek bontakoznak ki előtted, de semmiképpen se akarj a szerelmi és baráti kapcsolataidat kihasználva boldogulni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Eszedbe sem jut, hogy életed párja elismerést vár el tőled annak fejében, amit a családért tesz, de ne dönts olyan kérdésben, amiről nincs elég információd.

Bak (12. 22-01. 20.) Ajánlatot kapsz, de ne mondj rá igent, fogalmazz egyértelműen, hogy az esetleges félreértéseket elkerüld, s az ünnepen hagyd magad mögött a megélhetés gondjait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy pénzt csaljanak ki belőled, vagy valamiféle vállalkozásba próbáljanak belerángatni – legyél óvatos, hogy később ne kelljen megbánnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy kissé bizonytalan vagy egy bizonyos családi, házassági vagy szakmai ügyben, ne engedd kitudódni határozatlanságodat, mert könnyen visszaélnek vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője