Ma jókor leszel jó helyen - Egymondatos horoszkóp: május 20. Hétfő

2019.május.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Nyilas jegyében lévő fogyó Hold ebédidőben quadrát fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, sokkal inkább beleéled magad az álmaidba, mintsem hogy elfogadd a valóságot. Ám ha régóta vágytál arra, hogy felkösd az útilaput, megláthatod végre, amiről évek óta ábrándoztál: tanulmányozhatod kedvenc városod nevezetességeit. De ha még a főidény előtt külföldre akarsz jutni, most kell szállást foglalnod egy utazási irodában. Az esti órákban, amikor a Hold együttállásba kerül a Jupiterrel, jókor vagy jó helyen, bekerülhetsz elitkörökbe, nagy nyüzsgés lesz körülötted, de kíméld a májadat, mellőzd a zsíros falatokat.

Ma jókor leszel jó helyen - Egymondatos horoszkóp: május 20. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha túl sokat dolgozol, és némi kikapcsolódásra van szükséged, utazz el külföldön élő rokonaidhoz, de az esti órákban szükséged lehet néhány jogi tanácsra.

Bika (04. 21-05. 20.) A hétvége után nehezedre esik a munka, de ha kölcsönt akarsz igényelni, ne feledd felhívni pénzintézetedet, hiszen fontos kérdést kell tisztáznod mielőbb.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered állandóan lobog, de saját magán kívül nem ismer el senkit, ám ha egy jogász vagy tudós pasi dobogtatta meg a szívedet, talán férjnek is megfelelne.

Rák (06. 22-07. 22.) Megörülsz az ötletnek, és szívesen beleegyezel, hogy egyik rokonod mellett dolgozz, de ha jó az étvágyad, alakod megőrzéséért keményen meg kell dolgoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmes vagy, sor kerülhet pezsgőbontásra is, de ha eladósodtál, akkor a pasid - aki jó parti -, anyagi helyzete még az érzéki örömöknél, is lényegesebb.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig még egy pasinak sem engedted meg, hogy átlépje a küszöbödet, egy Nyilas vagy Halak ma hívatlanul besétál a lakásodba – te pedig hagyod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hirdesd szolgáltatásaidat az interneten, és ha új állásra jelentkezel, már az első találkozásnál mély benyomást gyakorolsz leendő főnöködre vagy megbízódra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha túlságosan nagy lábon élsz, sorba kell venned a kiadásaidat, és akkor kiderül, mi a fölösleges, hol kell jobban gazdálkodnod a takarékosság érdekében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha rokonaid kérnek tőled valamit, nagy megerőltetésedbe kerül, hogy álmaidból visszatérj a valóságba, de elutazni, más tájakon járni ma csodát tesz veled.

Bak (12. 22-01. 20.) Teljesen fölösleges dolog lelki és érzelmi elhagyatottságod ellen küzdeni, ma mégis megpróbálod, pedig az érzések kihűlnek, ha nem táplálod őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem vásárolhatsz meg mindent nyakra-főre, de ha sikeres és jobb körökből való ismeőseiddel fogsz közös munkába, az az anyagi helyzeteden csak javíthat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, ez valódi probléma, de akkor a legnagyobb, ha a kapcsolat titkos, ezért ügyelj arra, nehogy a románcod rontsa munkád minőségét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője