Ma jól teszed, ha menekülsz a kétértelmű helyzetektől - Egymondatos horoszkóp - március 26. kedd

2019.március.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold még ma is a Nyilas jegyében halad, a nap közepén a még mindig hátráló Merkúr és a Neptunusz is támadja: ne veszítsd el a humorérzékedet, ha mások veled viccelődnek.

Bosszankodás helyett tréfával viszonozd a tréfát! Amúgy pedig most következmények nélkül törhetsz borsot néhány kellemetlenkedő orra alá, de ne vesd el a sulykot! Rossz telefonvicceknek, sumákolásnak és túlzott hiszékenységednek súlyos következményei lehetnek! Utasítsd el a tisztességtelenséget, kapcsolataidat ne tartsd komolyabbnak a valóságosnál, de mozdulj ki otthonról, az önsajnálat csak tartósítja a bajokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha túl sok áldozatot hozol a munkádért, lemondasz miatta egy külföldi utazásról, akkor azért vagy frusztrált, mert olyan sokat adtál, és mégsem támogatnak érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha már eladó lány sorba kerültél, remélhetőleg ezt nem úgy érted, hogy egyik gazdag barátod megvehetne, ezért jól teszed, ha menekülsz a kétértelmű helyzetektől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Képtelen vagy elfojtani bizonyítási vágyadat, de alaposan túllősz a célon, és ha mindenben az első akarsz lenni, ne várd meg a durvább figyelmeztetést.

Rák (06. 22-07. 22.)
Hagyd a hatóság képviselőivel és a kollégákkal való vitákat, ám ha szükséges, változtass az álláspontodon - ma kevesen értenek meg, de ebben te is ludas vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik barátod vagy üzletfeled, aki javíthatatlan szoknyavadász, és akinek minden nőről csak a szex jut eszébe, ajánlatot tesz, ne menj bele a játékba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahhoz, hogy jó kapcsolatod legyen a pároddal és rokonaiddal, csökkentened kell elvárásaidat, és fel kell ismerned, hogy minden kapcsolat munkával jár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ahhoz, hogy rokoni és munkahelyi kapcsolataid jól működjenek, fel kell ismerned a helyes kommunikációs eszközöket, s azokkal kifejezni kívánalmaidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az érzések kibeszélése feloldja az elvárásaid akadályoztatása miatt keletkezett feszültségeket, de mondj le egy tömött pénztárcával rendelkező szélhámosról.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne maradj együtt azzal a pasival, aki becsapott, de ne húzódozz a sétától, mert végre tisztázhatjátok a pároddal egy régóta szőnyeg alá söpört problémátokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyvonalúságod dicséretes, ma viszont fontos részletek sikkadnak el, ha nem figyelsz kellőképpen – ma arra van szükséged, hogy összeszedd a gondolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon valaki elhúzza a mézesmadzagot előtted, megígér mindent: pénzt, előléptetést, csak teljesítsd óhaját – a jutalom viszont semmivé foszlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Semmit sem ér egy munkahelyi szerelem, ha a pasid vonzalma felől nem lehetsz bizonyos - higgy egyik rokonodnak, aki ezt a helyzetet jobban meg tudja ítélni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője