Ma jött el az ideje a kalandnak - Egymondatos horoszkóp - augusztus 9. péntek

2019.augusztus.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nyilas jegyében haladó Hold mottója: optimizmus, lelkesedés, felfedezői hajlam. A Nyilas Hold kedvez a külföldi utazásoknak, a külföldiekkel kialakított kapcsolatoknak, és bárhol is jársz a világban, mindenhol otthonosan mozogsz. Boldog vagy, ha másokkal emelkedett témákat vitathatsz meg, és a csillogó eseményekben is örömödet leled. Ha a házimunkához nem fűlik a fogad, viszont szeretsz hirtelen útnak indulni, akkor hajíts be pár cuccot egy táskába, és utazz el egy olyan helyre, amely felkeltette az érdeklődésedet. Egy új kapcsolat, új kaland ma jóleső érzéssel tölthet el.

Bika (04. 21-05. 20.) Szó, mi szó, üzleti megbeszélés közben átszaladhat a fejeden a gondolat, hogy a nap hátralévő részében behatóan tanulmányozhatnád üzletfeled testét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma elviselhetetlennek érzed az igazságtalanságot, de ha nyilvánvalóvá vált, hogy a párod tökéletesen félreért, előbb vagy utóbb majd csak kiböki, mi zavarja.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai nap kiválóan alkalmas a combodon lévő narancsbőr kezelésére, de ne csodálkozz, ha hálátlan kedvenc négylábúd hirtelen meglép egy kóbor kandúrral.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bízol abban, hogy új lovagod nem akar a szoknyád alá nézni, bár a műsor után, amit előadsz neki, kiderül, hogy ennek a pasinak nincs szüksége efféle cselekre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Új munkahelyen kezdhetsz, de mivel a Nyilas-Hold nem kedvez a házimunkának, inkább szervezz meg egy csajbulit, amelyen csak egészséges kaját esztek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vajon miért gondoltad az utóbbi időszakban, hogy elveszítheted a munkádat, amikor a főnököd ma a cég új arculatának kialakításáról akar veled beszélni?

Itt van az augusztusi nagy horoszkópod!

Itt van az augusztusi nagy horoszkópod!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl optimista vagy, ami a pénzügyeidet illeti, ezért alaposan meg kell nyirbálnod a költségvetésedet, de érdemes lenne tanulmányoznod az akciós ajánlatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nagy szükséged van arra, hogy gyarapítsd ismereteidet, foglalkozz vallási vagy filozófiai témákkal, de túl sokat gondolsz magadról, és a kritikát nem viseled el.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld meg kideríteni, vajon mi készteti arra a párodat, hogy hirtelen kalandos útra induljon és visszavonulót fújjon, amikor kezd érdekessé válni a dolog köztetek?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy munkahelyi rendezvényen új állásajánlatra, ügyfelekre és megrendelőkre tehetsz szert, de az sem kizárt, hogy a jelenleginél jobb munkaadót találsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy kétbalkezes vagy, de ha a látványra, ahogy elbűvölő kollégád ott áll előtted, a bensődben valami összerándul, laza kapcsolatba kerülhetsz vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője