Ma kellemetlen helyzetbe sodorhatnak - Egymondatos horoszkóp - május 10. péntek

2019.május.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Kos jegyében lévő Vénusz quadrát fényszöge még a Rákban lévő Holdat is támadja, szembe kell nézni családi, szerelmi és pénzügyi jellegű próbatételekkel. Féltékenységi jelenetek, félrelépések, manipulációs játszmák lehetségesek, de az sem kizárt, hogy olyan személy gyakorol rád mágikus vonzerőt, akivel harmonikus kapcsolat soha nem jöhet létre. Amennyiben egy szakítás után rosszabb anyagi helyzetbe kerülnél, megromlott kapcsolatodnak még akkor is nehéz véget vetni, ha a szeretet már régen elmúlt. Anyagi téren is nehéz időszakot jelez ez a fényszög: megszűnhet egy bevételi forrásod, vagy kevesebb pénzből kell kijönnöd, mint az elmúlt időszakban. És bármilyen kiábrándítóan hangzik, a szerelem üzlet. Mégsem teheted meg, hogy kevered az üzletet és az élvezeteket.

Ma kellemetlen helyzetbe sodorhatnak - Egymondatos horoszkóp - május 10. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma ne várj sokat a szexen és az anyagi érdeken alapuló üzleti és szakmai kapcsolatoktól, de a pénz is nagy gond lehet, különösen, ha elveszítheted az állásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldre készül, nehezen küzdesz meg az egyedülléttel, ám ha birtokolni és ellenőrizni akarod őt, ne csodálkozz azon, ha elutasítóan viselkedik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed és a barátnőd is elvárja tőled, hogy könnyíts anyagi problémáin, ám ha kötélnek állsz, ennek következtében hamar leapad a bankszámlád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha tudod, hogy egy munkahelyi viszony más szabályok szerint zajlik, mint a normális férfi-nő viszony, akkor nem veszíted el a kontrollt érzelmeid felett.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj munkát külföldön, ne engedj a nyomásnak, szakmai konfliktusodat ne kihívásnak tekintsd: azt lásd benne, hogy komoly ellenfélnek tekintenek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti megállapodás meghiúsulhat, és fennáll a veszély, hogy a szexet eszközül használod partnered vagy üzletfeled manipulálására és befolyásolására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne bocsátkozz ingatlanügybe, és amit most el kell kerülnöd, az anyagi függőség, amely miatt képes vagy megmaradni egy tönkrement kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha beleestél egy zűrös munkahelyi viszony csapdájába, legyél diszkrét, máskülönben számolhatsz kolléganőid irigységével és előrelépésed konfliktusaival.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed vagy egyik meglehetősen link barátod ebben az időszakban kellemetlen helyzetbe sodor, melyből csak jelentős pénzáldozattal tudsz kiszabadulni.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem maga a féltékenykedés jelenti azt, hogy ideje kiszállnod egy megromlott kapcsolatból, hanem a kielégítetlen igények és az értelmetlen hatalmi harcok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Intim élményeidet tartsd titokban, ne ugorj fejest új kapcsolatba, és ne működjön az a rossz szokásod, hogy a megszállottságot összetéveszd a szerelemmel.

Halak (02. 20-03. 20.) Élesedő konfliktusokra számíthatsz szeretőddel, akivel ugyan összeköt a közös érdek, de nem valószínű, hogy a hosszabb távú céljaitok összeegyeztethetők.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Sokan elsírják magukat a gondoskodástól” – különleges kollaboráció a Baptista Szeretetszolgálat és a Rossmann között

„Sokan elsírják magukat a gondoskodástól” – különleges kollaboráció a Baptista Szeretetszolgálat és a Rossmann között

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője