Ma kerüld az összetűzést főnökeiddel - Egymondatos horoszkóp - február 13. szerda

2019.február.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Mars és az Uránusz együttállása éppen Bálint-nap előtt gondoskodik váratlan izgalmakról, sokkoló meglepetésekről, technikai balesetekről, bánj óvatosan az elektromos berendezésekkel. Indulatosságod, lázadásod, türelmetlenséged miatt könnyen bajba keveredhetsz, és valószínű, hogy vár rád néhány stresszállapotot okozó meglepetés is.

Ma kerüld az összetűzést főnökeiddel - Egymondatos horoszkóp - február 13. szerda
Fotó: giphy

Ha veszélyben érzed személyes szabadságodat és önállóságodat, képtelen leszel fegyelmezni magad, és valószínűleg fenyegetően juttatod kifejezésre felháborodásodat. Még a közeledő Bálint-nap előtt se menj bele egy olyan kapcsolatba, amiről már előre tudod, hogy nem lesz tartós!

Kos (03. 21-04. 20.) Ötletes módot találsz eredetiséged bizonyítására, de mivel valami furcsa feszültség vesz körül, vibrálsz, kapkodsz, lázadsz, vagy veszélyes helyzetekbe bonyolódsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma nem vagy nyitott a szokásostól eltérő dolgokra, kerüld az összetűzést főnökeiddel, de egy régóra rejtegetett titok kiteregetése is botrányba fulladhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha figyelsz a baráti megkeresésekre, magad mellé állíthatsz olyanokat, akik támogatni tudják újító ötleteidet – ehhez a Marstól és az Uránusztól is segítséget kapsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbálod elkerülni, de attól még utolér munkádban a változások szele, amely hurrikánként csap le, hogy végre észrevedd, módosítanod kell jelenlegi helyzeteden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Herceged Bálint-nap táján nem érkezik fehér paripán, hanem dögös sportkocsiban feszít, de még véletlenül sem akarja megosztani veled a fele királyságát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzlettársi kapcsolat gyökeres átalakulás előtt áll, de Bálint-nap előtt ideje, hogy felfedezőútra indulj… a legközelebbi "játékboltba", ahol vehetsz pár szexjátékot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán kilépsz egy elektromos feszültséggel telítődött, sehová sem vezető kapcsolatból - lehet, hogy felpakolod a gyerekeket és lelépsz az egyikük edzőjével.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden nem betonozhatod magad be egy átlagos közegbe, meg kell barátkoznod egy új helyzettel: vesd el az elavult módszereket – ideje változtatnod!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed a maga sziporkázó egyéniségével színt visz az életedbe, de amikor ádáz küzdelem indul a távirányító megkaparintásáért, a harcból ő kerül ki győztesen.

Bak (12. 22-01. 20.) Összekapsz a rokonsággal, elromlik valami a lakásban, ráadásul az otthonoddal és a befektetéseiddel összefüggő döntéseid sem szolgálják az érdekeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai nap kedvez a játékszabályok megváltoztatásán alapuló újításoknak, de mellőzd az autóvezetést, és ha megsértenek, ereszd el a füled mellett.

Halak (02. 20-03. 20.) Annyira felgyorsult az üzleti élet, hogy talán percek alatt kell döntéseket hoznod, de légy nyitott a legvadabb elképzelésekre is, valamelyik pénzt rejt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője